2777
2789
عنوان

با چنین پسری ازدواج میکنید⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 27 پست

بستگی به شرایط خودم داشت

مثلا من اگه پدر و مادر و حانوادم سطح بالاتری داشته باشن ایشون برام گزینه مناسبی نیس و بالعکس

و همینطور خودم

پس نمیشه از دیدگاه من نوعی بگم انتخاب بکن یا نکن

درخواست دوستی ممنوع...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه بچه کاری باشه آره

اما بخاطر پدر و مادرش نه😂

چون اونا قراره باهم خیلی روبه رو بشن و قطعا مشکلاتشان تو رابطه تو و شوهرت هم تاثیر می‌زاره (من خودم نامزد دارم😂💔

چون پدر مادرش جدا شده حق ازدواج نداره؟

فک نکنم واسه اون بود نه واسه اینکه بیکار حساب میشه حالا میخواد رستوران بخره جدی نیست هر وقت خرید حسابه خیلیا خیلی کارا میخوان بکنن...

وضعش خیلی خوب نیستولی باید ببینی شخصیت و شعور و اخلاقش به شغلشو اینا می ارزه یا نه

شعورو نمیشه خورد یا باهاش کرایه خونه و پوشک بچه و دوا و درمان .... داد هر چیز جای خودش مهمه

شعورو نمیشه خورد یا باهاش کرایه خونه و پوشک بچه و دوا و درمان .... داد هر چیز جای خودش مهمه

خب به خاطر همین میگم چون اینجوری که ایشون گفتن وضع مالیشون خیلی پرفکت نبود 

ولی در هر صورت من یکی انسان بودن طرفو به پولش ترجیح میدم