2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توروخدا یعنی چیزی نمیشه ؟میشه واسم دعا کنید باردار نشم چون اصلا شرایطش و ندارم 😭

عزیزم اگر بی بی چک و بتا یک هفته که از موعد پریودتون گذشته منفی بوده یعنی باردار نیستین❤️

بتا جوابش قطعیه

ازدواج کردیمراقب باش لطفا

نامزدیم خدا لعنت نامزدم کنه خدا سر شاهده بعد هر رابطه آرزوی مرگ میکنم بشدتتتتت ریسک می‌کنه منه احمق هم نمیتونم هیچی بگم توروخدا التماس میکنم واسم دعا کن

از دکترم پرسیدم گف بتا رو باید 2هفته بعد تاخیر پریود بری.. 😩

خیر خواهرم یک هفته پریودش به تاخیر افتاده بود بی بی چک زد‌ مثبت بود بتا هم داد مثبت بود

وقتی بتا منفیه یعنی نیستین

نامزدیم خدا لعنت نامزدم کنه خدا سر شاهده بعد هر رابطه آرزوی مرگ میکنم بشدتتتتت ریسک می‌کنه منه احمق ...

یعنی چیییی اون گفت بیا رابطه داشته باشیم گفتش باشه

فکر نکردی اگر ولت کنه بره. چی یا نامزدی رو بهم بزنه

ایشالا که حامله نیستی

من نمیگم کارت بذ بوده نمیگمم خوب بوده چون نیاز بدنه ولی حداقل هم قرص میخوردی هم ک..ا...ن..د..و..م.. میزاشتی اگر ایدزی چیزی داشت نامزدت چییی میخوای چی کنییی