2777
2789
عنوان

باز دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 106 پست
بابا اومدم خیر سرم بگم دیه شکستن سر چنده

تا بحال سرنشکوندم بدونم چنده هرچی باشه باید بدی بعدش برو مشاوره تا کمکت خشمتو کنترل کنی

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

حوصله ت سر رفته از بیکاری ...کم نیستن کاربرایی که تاپیک دروغ میزنن یا لو میرن یا میان میگن دروغ گفتی ...

منه ید بخت اومدم بگم چه خاکی تو سرم کنم طرف بیخیال بشه امکانش هست نره شکایت یا اگرم بره چه قدر دیه میخاد

#بزرگی نمیبینم جز الله

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا بحال سرنشکوندم بدونم چنده هرچی باشه باید بدی بعدش برو مشاوره تا کمکت خشمتو کنترل کنی

مست کرده بودم نفهمیدم چیشد منم تو حالت مستی دیگه وحشی تر میشم رفیقام باید باشن هوامو داشته باشن 

#بزرگی نمیبینم جز الله

خب دادگاه چی شد؟واقعا فکر نکردی دختر بدبخت بمیره؟الان قرار زندان واست صادر شد یا دیه؟

گفتش میرم یکیو میرام بکشتت منم گفتم برو هرکیو میخای فردا بیار 

#بزرگی نمیبینم جز الله

هنوز هیچی معلوم نیس گفت فردا بیا جلو دادگاه دارم برات میخاس به دور بریاش بگه

شکایت کرده ازت؟ احضاریه واست اومده ؟خواستی بری از یه وکیل کمک بگیر 

احتمالا محکوم به دیه بشی حالا اینکه چقدر بستگی به شدت شکستگی سرش داره اگه جزیی باشه فکر کنم ۱۵تومنی با طول درمان بشه ،تنها نرو دادگاه یا با وکیل برو یا پدرت ،در ضمن اونجا نزنی یکی دیگه رو ناقص کنی

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

چرا نمیتونی خودت رو کنترل کنی ؟😢 اینجوری کسی هیچوقت نزدیکتم‌ نمیشه روانشناس برو یکم رو خودت کار کن ...

بار چندمی نیست که این کارو میکنم وقتیم میکنم مث سگ پشیمون میشم 

#بزرگی نمیبینم جز الله

مست کرده بودم نفهمیدم چیشد منم تو حالت مستی دیگه وحشی تر میشم رفیقام باید باشن هوامو داشته باشن

ووواااییی پسر تو که سنی چرا مست میکنی که حیف جوونیت نیست؟؟

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بار چندمی نیست که این کارو میکنم وقتیم میکنم مث سگ پشیمون میشم

براش یه فکری بکن قبل از ۲۵ سالگی درمان شو جدی بگیر زندگی که فیلم نیست اینکارا روبکنیم اون آدمی سالمه که رو رفتارش مسلط باشع

شکایت کرده ازت؟ احضاریه واست اومده ؟خواستی بری از یه وکیل کمک بگیر احتمالا محکوم به دیه بشی حالا این ...

اها پس چیزی نیس ۱۵ تومان باشه میندازم حلو خودشو دوس پسراش 

#بزرگی نمیبینم جز الله