2777
2789
عنوان

باز دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 106 پست

الان من دقیقا نفهمیدم داستانت چیه مثلااومدی بین چندتاخانم بگی من عصبیم لاتم هیچی حالیم نیس بعداونام بگن وای نه اینکارونکن چقدتوخطرناکی توهم لذت ببری یاخیلی بچه ای یاکصخلی چیزی هستی یاداری ازآرزوهات حرف میزنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان من دقیقا نفهمیدم داستانت چیه مثلااومدی بین چندتاخانم بگی من عصبیم لاتم هیچی حالیم نیس بعداونام ...

یکم گردو بخور واسه مغزت خوبه من از تو نظر خاستم اخه برو کامل بخون من وقت واسه این اراجیف تو ندارم به اندازه کافی تو غلطایی که کردم موندم چه قدر بد بخت شدم که تو ا نیم وجب مغز داری میای بهم گیر مزدی

#بزرگی نمیبینم جز الله

خدارشکر میکنم بابت اینکه هستین ♥️♥️♥️♥️می‌خندیم😁😁😁😁

بیا باهم دوست باشیم استقلالیای این سایت تقریبا همه از من متنفرن البته اونایی که میشناسمشون،بیا یکبارم که شده تابو شکنی کنیم😂😂

بلندترین فریاد من سکوت من است...
شما رل داشتید؟😐یه تایپک گفتید عکس پروفایلتون خودتونید و تا حالا با هیشکی تو رابطه نبودید

بله رل داشتم فقط یکی اون لحظه یکی از فامیلامون اینجا بود مجبور بودم اینجوری بگم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

اشتبا کردی من الان جلو رلم مث یه بچه ۱۲ ساله رفتار میکنم جلو اینا اینجورم

یعنی اگه شما بایکی دوست بودین طرفتون هرشب مست بکنه وبایکی بخوابه باهاش میموندید؟؟

یعنی اگه شما بایکی دوست بودین طرفتون هرشب مست بکنه وبایکی بخوابه باهاش میموندید؟؟

طرف من با من مست میکنه نه با کسه دیگه دومن من با هر اشغالی نمیرم تو رابطه که ادم هست حرف نزده میفهمی چه قدر شخصیت خوبی داره 

#بزرگی نمیبینم جز الله

طرف من با من مست میکنه نه با کسه دیگه دومن من با هر اشغالی نمیرم تو رابطه که ادم هست حرف نزده میفهمی ...

طرف من تا۱سال اول جوری رفتار میکرد که نفهمیدم چجور ادمیه بعد۱سال فهمیدم وسریع بهم زدم

طرف من تا۱سال اول جوری رفتار میکرد که نفهمیدم چجور ادمیه بعد۱سال فهمیدم وسریع بهم زدم

خداروشکر دورو نبودم هرچی بودم خودم بودم 

#بزرگی نمیبینم جز الله