2777
2789
عنوان

دارم عذاب میکشم

142 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خوبین من حامله م سه روزه تب لرز دارم طوری که نمیتونم بلند شم و در این سه روز لب به هیچی نزدم بچه کوچیک هم دارم که اسهال داره دیشب وقتی که تب لرز گرفته بودم داشتم قشع میکردم خواهر شوهرم منو تو حالت مرگ ول کرد رفت شوهرم منو دکتر نمیبره خودمم که فعلا پولی ندارم غریب شهر دور هم هستم بنظرتون خودم چیکار کنم حالم دیگ ازاین بدتر شه بلکه شوهر ظالمم منو دکتر ببره از ته دل جون از خدا خاستم خدا جونشو بگیره راحت شم تب م انقد زیاد میشه مجبور میشم برم جلوی دوش سرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیتونی قرض بگیری از خواهری مادری؟هر جور شده پول جور کن.الان لج نکن باهاش.

راستش اصلا روم نمیشه اوناهم تعارف اصلا نمیکنن بزار بچه سقط شه بره این ادم بنظرت لیاقت پدر شدن اونم برای بار دوم نداره 

راستش اصلا روم نمیشه اوناهم تعارف اصلا نمیکنن بزار بچه سقط شه بره این ادم بنظرت لیاقت پدر شدن اونم ب ...

اون که صد البته.لیاقت نداره.بچه سقط شه خودت خیلی اذیت میشی ولی باز دنیا نیومدنش به نفع خود بچست.

اون که صد البته.لیاقت نداره.بچه سقط شه خودت خیلی اذیت میشی ولی باز دنیا نیومدنش به نفع خود بچست.

پس بزار سقط شه بره خدا جوابشو ازشوهرم میگیره من دیگ دستم ب جایی بند نیس