برا من شارژ شد و ۷۰ تومن اومد ولی برا خواهرم نیومده
زنگ زدم اپراتور هم اصلا جواب نداد چیکار کنممممم؟
اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️
زنگ میزنم همش میگه عدد ۱ را کارو کن عدد ۳ را وارد کن بعد هیچی هم نمیگه
شارژ چرا نیومده اخهه
اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خوب شماره رو اشتباه زدی حتما،من چند روز پیش اینترنت گرفتم دیدم تمدید نشد بعد فهمیدم به جای ۹۳۷ اشتباهی ۹۳۳ زدم دیگه بیخیال شدم دقیقا دو روز بعد به اندازه مبلغ او نت پول اومد تو حسابم
من یکی اشتباهی شارژ زد پنجاه تومن واسم سریع زنگ زد یا بهم برگردون اگه نداری هم نمیخواد . گفتم آقا م ...
من روم نشد زنگ بزنم ولی اون خودش پیگیر بود برگردوند،باورت نمیشه همون مقداری که اینترنت گرفتم فقط تو کارتم پول بود دیگه بعدش پول نداشتم واسه خودم بگیرم😂
خوب شماره رو اشتباه زدی حتما،من چند روز پیش اینترنت گرفتم دیدم تمدید نشد بعد فهمیدم به جای ۹۳۷ اشتبا ...
نه من درست زدم همین الان بازم رفتم ۷۰ تومن زدم گفتم شاید شما رو اشتباه زدم بازم نیومد
سیمکارت دائمی هست
منم یه بار ایرانسل ۱۰۰ نت خریدم نیومد برام هر چقدر زنگ زدم پیگیری کردم برنگشت
دزد شدن واقعااا الان ۱۴۰ تومن من رفت به فنا
عه پس خطت لابد یه ایرادی داره،شماره پیگیریشو اگه داری زنگ بزن اپراتور پیگیری کن
اپراتور زنگ میزنم انگار نه انگار
آخه امروز فقط اینطوری شده