ب نحوه غذاخوردنش هم دقت کنین چون خیلی مهمه. من اصلا باهاش بیرون غذا نخوردم .بعد ازدواج متوجه نحوه غذاخوردنش شدم خیلی چندش غذا میخوره .بیرون روم نمیشه کنارش غذا بخورم .حتی یه بار چن نفر ک دورمون بودن خندشون گفته بود ازش . مثلا داره یه لقمه میخوره دهنشو ۶ متر باز میکنه کل زبونشو میاره بیرون 😐لقمه رو گنده گنده با دست فشار میده تو دهنش . بعد با دهن باز ملچ ملوچ میکنه. انگشتاشو تند تند مک میزنه . همش انگشتاشو لیس میزنه. بیرون گفتم نکن زشته میگه من همینم دست خودم نیس . ب خدا برجج و خورشت میخواد بخوره بازم انگشتاشو لیس میزنه. خودمم سرسفره غذام کوفتم میشه انقد چندش میخوره . خیلی هم تند تتد میخوره ب غذا حمله ور میشه انگار ده ساله هیچی نخورده با اینکه قبلش هم چیزی خورده
فقط ی راه داری باهاش حرف بزن بهش بگو نمیتونی این مدل خوردنشو تحمل کنی یا درست بخوره یا باهاش سر سفره نشین غذا رو بزار جلوش برو ی جا که نه ببینی نه بشنوی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط این ک خودشون هستند و جلو مردم نقش بازی نمیکند خوبه ،
بابای منم موقع غذا خوردن ملچ ملوچ میکنه ، حالم ب هم میخوره سر یک سفره باهاش غذا بخورم ، مجرد بودم گاهی جدا غذا میخوردم .
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...