2777
2789
عنوان

معاون مدرسه

102 بازدید | 5 پست

من معلمم

معاون مدرسه همش از من ایراد میگیره یعنی میخوام خفش کنم 

مدیرمون ماهه منو دوست داره و کاملا راضیه

یعنی من بهترین معلمش هستم و هر موقع بازرسی چیزی بیاد می‌فرسته کلاس من

کارورزی دانشجومعلمی باشه همیشه تو کلاس من میفرستن

یه بار دفترکلاسیمو جا گذاشتم گفت باید بیاری رفتم بدوبدو خونه آوردم 

درصورتیکه بعضی معلمای دیگه نیاورده بودند و حتی کامل نکرده بودند 

یه بار گفت خیلی مغروری

یه بار گفت میدونم مهربونی ولی چهره ات نامهربونه

درصورتیکه من همش خندونم و بچه ها همش منو بغل میکنند

یه بار گفت نمره های تو دفترت خیلی بالا زدی نباید بالا بزنی در صورتیکه من یه دفتر مخصوص خودم دارم، ریز به ریز همه فعالیتهارو نمره میزارم و وقتی میخوام کارنامه بنویسم تا صبح خواب ندارد و مواظبم حق کسی ضایع نشه. 

تازه میگه دیر میای مدرسه درصورتیکه دیر نمیام💔💔

خستم کرده امسال سال اولشه معاون شده و اولین ساله اومده تو مدرسه ما 

چکار کنم با این خانم به تظرتون؟ 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تحمل کن عزیزم تا سال تحصیلی تموم بشه سال بعد هم اگه بود شما مدرسه تو عوض کن چون سال اولشه داره سخت میگیره فکر میکنه چه خبره 

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم

پس داره تورو موش آزمایشگاهی میکنه از تو لال تر پیدا نکرده مث منی منم جلو بقیه حرف نمیزنم برا همین تو محیط کارایی که رفتم همش بهم زور گفتن باید یه بار جوابشو بدی که از تو بکشه بیرون البته اگه مث منی نمیتونی🥺

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار