2777
2789

من چندوقتیه که بیکارم یه جا کار کرده بودم که همکارم از من خوشش اومده بود به بقیه هم گفته بودنظرمو بدونن که بیاد جلو من رد کردم چون از حرفای دست به دست خوشم نمیاد بعد پشتم حرف درآوردن که منوبرا پسرعموم میخوان.بعد باهم حرف زدیم رفت به بقیه گفت باهمیم.گفتم یه مدت صبرکن.همونجام دیگه قراردادم تموم شد اون بلافاصله درخواست توشت که منوبگیرن.منم گفتم نمیخواد پاره ش کرد بعدشم گفت تو عرورمو شکستی خیلی وقته منتظرت موندم بیام جلو و...حالا یه مدته یکیو میحواستن استخدام کنن از همونجا یه باربهم زنگ زدن برنداشتم اصلا نمیدونستم برا چیه تماسشون.بعدش پسره پنج بار زنگ زد برنداشتم پیام داد حتما کار دارم زنگ میزنم جواب بده.براش نوشتم آخرین بار بم گفتی فراموشم کن نوشت باشه تقصیر منه و مزاحمت شدم..ویکیو میخوان بیا مدارک بده.گفتن برنمیداری بهشون گفتم خودم به تو زنگ میزنم میگم...حالا من دلیل اصلی جواب ندادنم به تماس، داداشم هست که شکاکه و نمیذاره حتی باهمکارا حرف بزنم

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

چندبار قبلا بش گفته بودم داداشم اینجوره ولی فکر میکنه من لجبازم و خودم برنمیدارم. البته که من تماس هیچ شخصیو برنمیدارم بخاطر این مشکل. حالا دیروز داداشم یکم دور شد رفت اون اتاق که یکم دوره. تونستم یواشکی زنگ بزنم تا گفتم سلام خوبی سرم داد چیه چی میخوای خودت زنگ زدی داد زد ک من سرم درد میکنه بعد نگو سرم داد زدی گفتم مهلت بده. گفت آره تو بت زنگ میزنن برنمیداری گفتم وایسا توضیح بدم گفت کاری نداری توصورتم قطع کرد

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداشت همیشه بهت چسبیده؟

اره بابا 

طرف ده بار زنگ زده جواب ندادی خب حق داره عصبی شه

حق داره اما من عمدا اینکارو نکردم

چه بیکاره.چند سالشه؟

داداشم 33 سالشه سه ماه دیگه میشه 34

من 27سالمه

یه پیام می‌تونستی بدی حداقل

آخه خودش اونموقع که حرف میزدیم عجله داشت بیاد جلو ، گفتم صبرکن کار پیدا کنم اون همزمان به پیشنهاد مامان و خاله ش میرفت خواستگاری ولی رد میکرد بعد میگفت من مقابلت ضعیف میشم و منتظرت میمونم و این ارتباط سرانجام نداره و فراموشم کن و...بش پیام دادم خودت گفتی فراموشم کن برنداشتم

ای بابا هر دو بزرگین دیگه.برادرت کار و زندگی نداره؟ردش کن بره

بیکاره داداشم

ایش چطور با این سنش هیچ کاری نداره؟چقدر درس خونده؟

کارشناسی عمران داره