2777
2789
عنوان

زبانمو خصوصی برداشتم

69 بازدید | 9 پست

حالا عزای قیمتشو گرفتم.

ولی واقعا با کلاس گروهی نمیتونستم ادامه بدم.بچه هامون واقعا وقت کلاسو با سوالای تکراریشون میگرفتن.یه مطلبیو استاد ۵ بار توضیح میداد باز میپرسیدن ازش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب کردیمنم یکبار برای همیشه خصوصی‌گرفتم و انجامش دادم

ببین واقعا کلاس گروهی اعصاب فولادی میخواد.مخصوصا کنار یسری ادم بشینی که هیچی نمیخونن وقت نمیذارن خوب گوش نمیدن فقط هی حرف میزنن سوال میپرسن.امیدوارم از پس هزینش بربیام

فکر میکنی گرونه ولی می ارزه اینقدر سریع پیش میری که میبینی به صرفه تر هستفقط حسابی خودت بخون و تمرین ...

ینی پیش خوانی کنم از قبلش

میشه یسری نکته بهم بکی تا جلسم بیخود سوخت نشه

تا حالا خصوصی نداشتم

این جلسه هم امتحانی برداشتم ببینم چجوره

ینی پیش خوانی کنم از قبلشمیشه یسری نکته بهم بکی تا جلسم بیخود سوخت نشهتا حالا خصوصی نداشتماین جلسه ه ...

نه پیشخوان نمیخواد

هرحلسه تمریناتی که میگه با دقت انجام بده

کتاب کار حل

لیسنینگ هم گوش کن 

فاصله جلسات هر روزه نباشن تا فرصت تمرین داشته باشی

علاوه بر اون لغت هم خودت حفظ کن مثلا مبحث مشاغل علاوه بر لغات داخل کتاب خودت هم اسامی تمام مشاغل رو باد بگیر 

دایره لغاتت رو بیشتر کن 

اشکالاتت رو یادداشت کن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نه پیشخوان نمیخواد هرحلسه تمریناتی که میگه با دقت انجام بدهکتاب کار حللیسنینگ هم گوش کن فاصله جلسات ...

راست میگی دستت درد نکنه عزیزم

ممنون ازتوصیه های خوبت

ببین واقعا کلاس گروهی اعصاب فولادی میخواد.مخصوصا کنار یسری ادم بشینی که هیچی نمیخونن وقت نمیذارن خوب ...

میدونم

یکسال منم همینجوری هدر رفت

تازه خصوصیم آنلاین بود ولی بازدهیش از کلاس حضوری گروهی بیشتر بود بقول شما با وجود ۱۰ نفر دیگه با سوالای عجیب 

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.