2777
2789
عنوان

اشتباه از منه که دوست ندارم حق الناس وارد زندگیم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 22 پست

منم یه بار شلوار گرفتم پرو کنم همیشه عادت دارم به فروشنده میگم لباس رو براتون گذاشتم رو میزتون به اونم طبق روال گفتم جلوی یه عالمه ادم وایستاد شلوارای قفسه رو شمرد شلوار خودمو که تنم بود نگاه کرد بعد گفت باشه برو خیلی بهم برخورد واقعا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارت درست بوده اما من بودم بعدش میگفتم رفتارتون توهین آمیز بود   چند وقته دیگه از رفتن مغازه و هایپر و .....چندشم میشه   ی جا میری یکی اسکورت میکنه ندزدی  ی جا میری مغازه دار سوال میپرسی جوابتو نمیده  ی جا میری داره با دختره ....ی جا دیگه بوی غذا پیچیده از صبح ته مغازه غذا بار میزارن   ی جا دیگه بوی سرویس مغازه ... رفتم آزمایشگاه پسره از هیچ زنی نمیگذره نه قیافه براش مهمه نه سن و سال به هرکی میرسه تا ی لیس نزنه ازش رد نمیشه  تو این دو سه ساله چرا اینقدر مردم بی‌ادب و بی قید و بند شدن 

تو فروشگاه ها هم که میکنن عقب آدم متنفرم از این کارشون

من همیشه بهشون میگم دوربین بزارید و به مشتری توهین نکنید و اینکه یا خرید نمیکنم یا میگم به خاطر این رفتارتون دیگه ازتون خرید نمیکنم 

چقدر بی‌شعور بود

واقعا خیلیا اصلا من موندم دیدم بقیه هم یجوری نگام میکنن انگار واقعا دزدم خیلی ناراحت شدم دیگه پامم مغازش نذاشتم درخالی که خودم دیدم که چه ادم نادرستیه لباسای کثیف شده رو میشوره میاره دوباره میفروشه زنش خیاطی بلد نیست میگه ما خیاط داریم میره لباسارو خراب میکنه یه پول خیاطی هم میگیره ابروی طرفم نیبره که تو مشکل داری خیاط کارش درست بوده قسمشم همیشه حضرت ابوالفضله و دروغگو 

واقعا خیلیا اصلا من موندم دیدم بقیه هم یجوری نگام میکنن انگار واقعا دزدم خیلی ناراحت شدم دیگه پامم م ...

چوبشو میخوره یکی از فامیل  از جوانی عادت قسم دروغ و دولا پن‌لا  فروختن داشت از صبح تا شب هزار تا قسم دروغ می‌خورد چند سالی سود بود و از هیچ به همه چیز رسید  اول دخترش فرشته بود مهربون خانم مفت مفت صحیح و سالم مرد بعدم ورق برگشت و نشست خاک سیاه به نون شب محتاج بود پسرشم معتاد شد