2777
2789
عنوان

دوباره شهری رد میشم ب شوهرم میگم رشوه بده گواهینامه روبگیرواسم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با مربی آموزشگاه با ماشین اموزشگاه

مربی هاشون بدردنخورن فقط پول میگیرن بعد من همه چیزو یادگرفتم چقدر باید بااونا برم رانندگی نمیشه که

فکر کن من ۸ میلیون هزینه کردم مربی فقط باگوشیش صحبت میکرد اخرشم شوهرم یادم داد

عوضش هم کردم یکی از یکی بدتر فقط پولو میشناسن

مربی هاشون بدردنخورن فقط پول میگیرن بعد من همه چیزو یادگرفتم چقدر باید بااونا برم رانندگی نمیشه کهفک ...

اگه مربی شون به درد نخور بود که مربی نمیشد 

تلاش کنید تهش بالاخره گواهینامه رو از راه درست بگیرید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

پس چطور تمرین کنم؟

عزیزم تمرینو بکن.من خودم با همسرم تمرین میکردم البته اون ماشینش اتومات بود مجبور بودم برای کار با دنده ای کلاس خصوصی بردارم با آموزشگاه دو بار هم رد شدم.خیلی خیلی حس بدیه.ولی بار سوم که قبول شدم لذت عالم تو وجودم بود.و هر بار افسر ها تغییر پیدا میکردن.

بابت این بی عدالتی ها قشنگ درکت میکنم.چون برای ما هم بود دختره اصلا نمیتونست یه دور دوفرمون بره.یا ماشینو تو یه خط صاف ببره ولی انقد واسه افسر زبون ریخت و عصوه همون بار اول قبول شد.

اگه مربی شون به درد نخور بود که مربی نمیشد تلاش کنید تهش بالاخره گواهینامه رو از راه درست بگیرید

چرادیگه هرکسی گواهینامه داشته باشه شده مربی اموزشی نمیداد بامن میرفت کارهای شخصیشو انجام میداد

چرادیگه هرکسی گواهینامه داشته باشه شده مربی اموزشی نمیداد بامن میرفت کارهای شخصیشو انجام میداد

به هر حال نمیشه همه مربی های یه آموزشگاه بی کفایت باشن 

همین گواهینامه هم گویا انقدر راحت نیست وگرنه خب می‌گرفتید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

عزیزم تمرینو بکن.من خودم با همسرم تمرین میکردم البته اون ماشینش اتومات بود مجبور بودم برای کار با دن ...

دقیقا از این بی عدالتی اذیت شدم همسرمم همینومیگه میگه ده بار دیگه برو ولی خودت بگیرش  وقتی میبینم چطور با پارتی بازی ی ناشی رو قبول میکنن دق میکنم

اگه خوب بود رانندگیت که قبول میشدی اومدیمو ینفر پیشت نشست هی گفت زود تند فلان باید باهم برین ته دره ؟ بهتره باهمین افسر رو خودت کار کنی

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

به هر حال نمیشه همه مربی های یه آموزشگاه بی کفایت باشن همین گواهینامه هم گویا انقدر راحت نیست وگرنه ...

من ک نمیدونم کدوم خوبه کدوم بد تا حالا دوتاشون همین بودن شانس منه البته من ب مربی احتیاجی ندارم هرچیزی ک لازم بوده رویادگرفتم مونده امتحانم