2777
2789

سلام ، گفتم شاید پدر و مادرانی باشند که نگران بچه هاشون باشند به خاطر یک کیست ساده،تصمیم گرفتم یه تاپیک به اشتراک بگذارم.

آرمین ما وقتی که به دنیا اومد دو ماهه شد رفتیم مشهد با پرواز وقتی که برگشتیم ، مادرم آرمین رو بغل کرد متوجه یه برجستگی روی پیشونیش شد، ما نگران شدم رفتیم پیش دکتر فوق تخصص جراحی کودکان(امیر حسین لادن)زنجان ایشان سونوگرافی نوشتن، رفتیم انجام دادیم جوابش اومد کیست سباسه، ما باز نگران بودیم رفتیم تهران پیش خانم دکتر بهار اشجعی ، ایشون برامون ام آر آی نوشت ما رو خیلی نگران کرد، بلاخره با هزار زحمت تونستیم تبریز بیمارستان طبی کودکان تبریز ام آر آی رو بگیریم، خداروشکر چسبندگی به استخوان جمجمه نداشت، برای دکترهای مغز و اعصاب هم فرستادم، مشکل خاصی نبود، وقتی که ۷ ماهه شد با خانومم تصمیم گرفتیم ببریم عمل، چون احتمال چسبندگی کیست به استخوان بینی و جمجمه داشت،

خیلی نگران بودیم که چه اتفاقی براش تو اتاق عمل خواهد بود، نگران شدید برای بیهوشی داشتیم، ولی دلمون رو گذاشتیم پیش خدا ، بچمون رو فرستادیم اتاق عمل ، ظرف نیم ساعت دکتر آرمین رو عمل کرد، به خوبی خوشی کیست خارج شد، وقتی که کیست تازه باشه به راحتی خارج میشه،

ما ام آر آی رو با تجویز شربت خواب آور توسط دکتر متخصص جراحی تونستیم انجام بدیم،

خلاصه اصلا نگران نباشید، عاقلانه تصمیم بگیرید.

این تاپیک فقط جهت شرح حال زندگی ما و نحوه سرگذشت آرمین  تو این هفت ماه بود، که منتشر شد، نه تشویق به حراجی میکنم نه تشویق به جراحی نمیکنم.