mobarezeh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 177 عنوان دوستان عمم تو یازده هفتگی رفته ان نی و پشخص نبود بچش چیه خانومی بوده ک تو یازده هفته معلوم بوده 103 بازدید | 20 پست اخه با ۱۲ هفته زیاد تفاوتی نداره ک تقریبا دیگ تو ۱۲ هفته بود 1403/10/14 | 08:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلم_تنگ_شده_زودبیا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17195 ۱۱ هفته معمولا اشتباه میگنمن هفته اول ۱۳ رفتم درست گفت من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
mobarezeh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 177 ۱۱ هفته معمولا اشتباه میگنمن هفته اول ۱۳ رفتم درست گفت گفت بهت چی دقیق؟؟ان تی رفتی دیگ درسته؟؟
mobarezeh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 177 ۱۱ هفته معمولا اشتباه میگنمن هفته اول ۱۳ رفتم درست گفت من ۱۲ هفته رفتم گفت معلوم نیست فقط از رو عکساش گفت ب دختر میخوره انگار بنظرت ان تی اینطور ک میگه صد درصدی هس،؟
دلم_تنگ_شده_زودبیا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17195 گفت بهت چی دقیق؟؟ان تی رفتی دیگ درسته؟؟ اره آن تیگفت احتمالا پسر و پسر بود من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 17569 تو انومالی میگنالان هم دکتر چیزی بگه فقط احتمالهوقت زیاده واسه سیسمونی خریدن عجله واسه چیه اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
دلم_تنگ_شده_زودبیا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17195 من ۱۲ هفته رفتم گفت معلوم نیست فقط از رو عکساش گفت ب دختر میخوره انگار بنظرت ان تی اینطور ک میگه صد ... نه دوست من تازگیفهمیده بچشپسره۱۲ هفته گفتن دخترکلا دختر خیلی صد در صدی نیس من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
mobarezeh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 177 اره آن تیگفت احتمالا پسر و پسر بود چ خبر خوبی برا منم دعا کن اگ تاپیک هام بخونی همه درمورد همین هستن بمن اینطور گفت من خیلی تلاش کردم وقتی گفت معلوم نیست بعد اینطور گفت قطع امید کردم حتی از خدا و معجزه خیلی دلم شکست
دلم_تنگ_شده_زودبیا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17195 چ خبر خوبی برا منم دعا کن اگ تاپیک هام بخونی همه درمورد همین هستن بمن اینطور گفت من خیلی تلاش کردم و ... چی میخوای شما؟انشالله حاجت روا شی من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
mobarezeh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 177 نه دوست من تازگیفهمیده بچشپسره۱۲ هفته گفتن دخترکلا دختر خیلی صد در صدی نیس بخدا دعای شماهم بی تاثیر نیست من انقدر اشک ریز ریختم ب خدا گفتم من از تو هردورو سالم خاستم ولی دلایل خودم داشتم ک گفتم اول پسر وگرنه دخترم خیلی دوستدارم دیروز خیلی اشک ریختم گفتم دیگ خدا هم نمیتونه معجزه کنه چون حتما اونا واردن بکارشون
mobarezeh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 177 نه دوست من تازگیفهمیده بچشپسره۱۲ هفته گفتن دخترکلا دختر خیلی صد در صدی نیس بخدا دعای شماهم بی تاثیر نیست من انقدر اشک ریز ریختم ب خدا گفتم من از تو هردورو سالم خاستم ولی دلایل خودم داشتم ک گفتم اول پسر وگرنه دخترم خیلی دوستدارم دیروز خیلی اشک ریختم گفتم دیگ خدا هم نمیتونه معجزه کنه چون حتما اونا واردن بکارشون
mobarezeh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 177 چی میخوای شما؟انشالله حاجت روا شی خیلی دوستداشتم اولی پسر بشه جز ارزوهام بود خیلی هم سختی کشیدم دوسال با رژیم و چیزای دیگ و دارو
mobarezeh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 177 من ۱۱ هفته رفتم و گفت بهم. واقعا قشنگ معلوم بود از رو چی بهت گفتن؟؟حالا دقیق هم بود
دلم_تنگ_شده_زودبیا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17195 بخدا دعای شماهم بی تاثیر نیست من انقدر اشک ریز ریختم ب خدا گفتم من از تو هردورو سالم خاستم ولی دلایل ... انشالله میرسی بهشآنقدر حرص نخور با بچه تو شکمت اخه🤕 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️