یخچالمون سوخت ساید دوو بود یهو جرقه زد ترکید دفعه های قبل فردا همون شب یه آنفولانزای بدی گرفتم ۱۰ روز تو رختخواب بودم وسایلمون تازه عوض کردیم مثلا میاد میگه این چند چه گرون شده یه بار هم مبارک باشه نگفت خونمون هم عوض کردیم ماشین خریدیم فقط اومد گفت خوبه یدونه مبارک باشه هم نگفتم
عجیبه احتمالا خودتون به این نیرو پر و بال دادین زن داداش منم هر وقت خونه آبجیم بره یه اتفاقی میوفته ولب خونه ما نه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بعضیا وقتی میان هم از قبل و هم بعدش باید یه کارایی کرد مثلا تا جای ممکن یه چیزایی رو از جلو چشمشون باید برداشت ، ایه الکرسی و چهارقل خوند ، مثلا یه سنگ نمک یه گوشه گذاشت ، هر چی گفت دائم تو دلت ماشالله بگو و صدقه بده
منم به چشم زخم اصلااااا اعتقادی نداشتم، هر کی میگفت مسخره اش میکردم، تا دختردایی شوهرم اومد خونمون، منی که با شوهرم توی پنج سال زندگی هیچوقت دعوا نکرده بودم، بعد از رفتن دختردایی با شوهرش انگار آتیش افتاد تو زندگیم ..... دیگه هیچوقت تعارفشونم نکردم و ارتباطمو هی کم کردم تا به قطع ارتباط رسبد😁 تو بخاطر برادرت نمیتونی قطع کنی ولی صدقه بده ، اسپند دود کن و هردفعه میاد اعوذ بالله من الشیطان الرجیم رو حتما بگو خیلی کارسازه