بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیزی ک متاسفانه تو جامعه جاافتاده اینه اگر مرد خیانت کنه مشکل از زن هستش ک کم میزاره و چیز خاصی نیست ...
اومدم همینو بگم من دقیقااا مرد خیانت کنه زن مجبور بمونه و بسازه که پشت سرش حرف در نیارن الان نمیخوام بگم ولی تو آشنا ما خانم فقط بخاطر بچه هایش مونده و این که کسی نفهمه در حالی که همه فهمیدن قضیه چیه شرایط مالی هم ندارد جدا شه مجبوره بمونه مرده هم با یه نفر نیست با هزار نفر هست ولی کسی بهش چیزی نمیگه
بخدا بعد بجا مارو دید با من اومد سلام علیک کرد داخل تالار بعد دوباره دید ما اومدیم بیرون شوهرمم هست اومد جلو اون کلی مزه ریخت حال احوال 🫤🫤اصلا اینجوری
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
آره نظرات متفاوته ولی من میگم درسته کار خوبی نیست و اشتباهه ولی هزار تا توجیه داره
چه تو جیهی وااا این که تو رابطه باشی ولی بری با یکی دیگه خیانت کنی هیچ توجیهی نداره اصلا اینارو فقط همچنان برای این که عذاب و جدان نگیرن میگن وگرنه هیچ توجیهی نداره فوقش کات میکنی میری با اونی که می خوای ولی خیانت نه