2777
2789
عنوان

چرا خیانت اینقدر زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس علت خیانت زنا چیه ؟تعهد مردا هیچ ربطی به زنای رنگارنگ تو خیابون نداره ..آدم خیانتکار خیانت میکنه ...

زنا دنبال مرد کارتن خواب میرن؟

نه 

یا طرف پول داره یا خوشگله یا زبون میریزه....اونم علت اش یه چیزی هس

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
بخوایم یا نخوایم همینهوقتی میبینن دل شون میخواد و معمولا هم کسی مشکلی با دوستی و .... ندارهآره درست ...

میبینن دلشون میخواد پس وقتی یه پسر و دختر خوب تر میبینن خیانت میکنن ؟

گند بزنن همچین شریک زندگی ای رو

🏃🏻‍♀️

قدیم حیا بود الان نیست 

مردا خیلی چشم چرون شدن 

زنام به همجنس خودشون خیانت میکنن

من تو محل کارم لباسام رسمیه 

نه شلوار کوتاه پامه 

نه مانتو کوتاه 

همه چی اوکی 

مشتری ۲۰سال ازمن بزرگتره بااینکه من متاهلم اومده میگه شام دعوتت میکنم بیا فلان جا

درصورتی ک من هیچ کاری نکردم 

پس مشکل پوشش نیست مشکل جای دیگس

خیلی پولدارم😅
میبینن دلشون میخواد پس وقتی یه پسر و دختر خوب تر میبینن خیانت میکنن ؟گند بزنن همچین شریک زندگی ای رو

اره واقعا چیزی که من میبینم همینه 

آره گند بزنن.

افتضاحه....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

دلیل خیانت مردها بجز زات کثیف خودشون دخترا هم بعضی هاشون خیلی بی حیا شدن خیلی اصلا کار ندارن طرف متااهله چیه از آشنا بگیر تا همکار و .....

من خودم ب چشم دیدم که دختری که خودش متاهله رفته بود ب ینفر گفته بود چرا فلانی یعنی شوهر من محلم نمیزاره من می‌خوام باهاش برم تو رابطه🫤🫤🫤حالا خودش متاهله و با دعوا و بحث و اصرار خودش ب همسرش رسید 

یا خیلی موردهایی دیگه چه پسرها چه دخترها دیگه کاری ب تهعد ندارن 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دلیل خیانت مردها بجز زات کثیف خودشون دخترا هم بعضی هاشون خیلی بی حیا شدن خیلی اصلا کار ندارن طرف متا ...

ذات

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻