2777
2789
عنوان

شوهرم تو بیو اینستاش نمیزاره متأهل

1043 بازدید | 52 پست

همه چی نوشته شهریوری، مهندسی شهرسازی، کرج، فوتسال و غیره ولی میگم اولش بنویس متاهل نمینویسه عکس خودشم هست تنها میگم مشترک بزار نمیزاره ولی من هم بیو زدم متاهل هم عکس دونفره گذاشتم 😢

میخوام از لجش منم پاک کنم بیو عکس تکی بزارم 

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا واقعا لازمه بیوگرافی و شجره نامه تونو بگذارید!؟عجب

😂😂

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

من‌خودم گذاشتم ولی بخاطر اینکه مزاحم زیاد داشتم اگه مزاحم نداره چرا بزاره بهش اعتماد نداری ؟

مزاحم کجا بود خودش مزاحم بقیه نشه هنر کرده من که میدونم در حد چت دوست مجازی داره

کاش تو اینجا بودی 💔