در مورد تهمت هایی که زده و تهدید هایی که کرده حتما اقدام قانونی کن از یه مشاور حقوقی مشاوره بگیر ببینی حداقل در حد زهر چشم گرفتن بخوای اقدام کنی چی میشه مثلا میدونم وکیل میتونه زنگ بزنه و بگه با فلان مدارکی که ازت هست میتونم فلان کار رو باهات بکنم اینطوری ترس بنداز به جونش حالا تا تهش هم نرفتی نرفتی ، تهمت و تهدید رو خیلی خوب میشه پیگیری کرد از تهدید هاش نترس
بعد در مورد زیرآب هایی که زده همینطوری یک کاره نرو حرف بزنی ، زمانی که مدیریت در موردش باهات حرف زدن و صدات کردن قبل اینکه شروع کنی به حرف زدن بپرس ببین خود مدیر چه دیدی داره در مورد مسأله؟ وقتی فهمیدی نقطه هایی که روی مدیر اثر کرده چی هستن دقیق از همونجا نقاط قوت خودت و نقاط ضعف طرف رو بگو
مثلا به مدیریت بگو دلم میخواد تایمی که دارم رو بذارم روی کار و صرف سوزوندن انرژی برای نیرو هایی که روحیه کار تیمی شون ضعیفه و غیر حرفه ای رفتار میکنن نکنم ، من برای فلان تخصص خانم فلانی احترام قایم هستم ولی به جای تمرکز روی پروژه تمرکز روی بحثهای بی اهمیت مثل فلان و فلان دارن ، من فکر میکنم کسی که در مورد کارفرمای خودش فلان حرف رو میزنه دلش برای پیشرفت کار نمیسوزه اومده یه حقوقی بگیره بره من نگران فلان پروژه م اون وقت باید درگیر فلان حرف ها باشم
باید با خود کار ، اهرم درد رو فعال کنی برای مدیریت
ولی اگر این حرفا رو یک کاره خودت بری بگی دقیقا شبیه همکارت زیرآب زنی کردی و اثرش پایینه و اسمش میشه رفتار خاله زنکی حالا مدیر میره اونو صدا میکنه و به اون هم فرصت حرف زدن میده و قشنگ میشه دور باطل ولی وقتی صبر کنی بذاری صدات کنن ازت توضیح بخوان اون وقت زدن این حرفا نتیجه ش عالی میشه چون دیگه به اون زیر آب زن فرصت حرف زدن نمیدن