2777
2789
چه تهمتی بهت زده ؟ مرتبط به کاره یا شخص خودت ؟ چه اتویی ازش داری؟

پیش رییس و همکارا ک خیلی زیراب ها زده

اما بیرون کار رفته گفته این دختر خرابه و دوستان مشترک ب گوشم رسوندن

و تهدیدمم کرده باز شات دارم

حتی پشت سر رییس هم خیلی چیزا گفته ، شات هم دارم

ی کارشکنیهایی کرده و پشت سر ریی غیبت کرده

😘Thanks GOD 
اون رفته زیر ابمو زدهکلا جاسوسی میکنه براشونحتی بیرون از کار رفته بهم تهمت زدهو تهدیدم کرده اگ بری ب ...

اگرم میخوای بگی.   اسمشو نیار که کلاست حفظ بشه.  موضوع رو کامل بگو.   اطلاعات بده.   بذار خودش بفهمه منظورت کیه.    اینجوری از حالت خاله زنکی در میاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگرم میخوای بگی. اسمشو نیار که کلاست حفظ بشه. موضوع رو کامل بگو. اطلاعات بده. بذار خودش بفهمه ...

خب اگ پرسید کیه چی بگم؟

وقتی مدرک دارم باید رو کنم ، بدون اسم ک نمیشه

😘Thanks GOD 
پیش رییس و همکارا ک خیلی زیراب ها زدهاما بیرون کار رفته گفته این دختر خرابه و دوستان مشترک ب گوشم رس ...

در مورد تهمت هایی که زده و تهدید هایی که کرده حتما اقدام قانونی کن از یه مشاور حقوقی مشاوره بگیر ببینی حداقل در حد زهر چشم گرفتن بخوای اقدام کنی چی میشه مثلا میدونم وکیل می‌تونه زنگ بزنه و بگه با فلان مدارکی که ازت هست میتونم فلان کار رو باهات بکنم اینطوری ترس بنداز به جونش حالا تا تهش هم نرفتی نرفتی ، تهمت و تهدید رو خیلی خوب میشه پیگیری کرد از تهدید هاش نترس  

بعد در مورد زیرآب هایی که زده همینطوری یک کاره نرو حرف بزنی ،  زمانی که مدیریت در موردش باهات حرف زدن و صدات کردن قبل اینکه شروع کنی به حرف زدن بپرس ببین خود مدیر چه دیدی داره در مورد مسأله؟ وقتی فهمیدی نقطه هایی که روی مدیر اثر کرده چی هستن دقیق از همونجا نقاط قوت خودت و نقاط ضعف طرف رو بگو 

مثلا به مدیریت بگو دلم میخواد تایمی که دارم رو بذارم روی کار و صرف سوزوندن انرژی برای نیرو هایی که روحیه کار تیمی شون ضعیفه و غیر حرفه ای رفتار میکنن نکنم ، من برای فلان تخصص خانم فلانی احترام قایم هستم ولی به جای تمرکز روی پروژه تمرکز روی بحثهای بی اهمیت مثل فلان و فلان دارن ، من فکر میکنم کسی که در مورد کارفرمای خودش فلان حرف رو میزنه دلش برای پیشرفت کار نمی‌سوزه اومده یه حقوقی بگیره بره من نگران فلان پروژه م اون وقت باید درگیر فلان حرف ها باشم 

باید با خود کار ، اهرم درد رو فعال کنی برای مدیریت 

ولی اگر این حرفا رو یک کاره خودت بری بگی دقیقا شبیه همکارت زیرآب زنی کردی و اثرش پایینه  و اسمش میشه رفتار خاله زنکی حالا مدیر می‌ره اونو صدا می‌کنه و به اون هم فرصت حرف زدن می‌ده و قشنگ میشه دور باطل ولی وقتی صبر کنی بذاری صدات کنن ازت توضیح بخوان اون وقت زدن این حرفا نتیجه ش عالی میشه چون دیگه به اون زیر آب زن فرصت حرف زدن نمیدن

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁