2777
2789
عنوان

واسه انتخاب اسم مردد موندم

147 بازدید | 16 پست

کاش یکق درست کمکم میکرد

میخوام مذهبی وقشنگ باشه

از لحاظ حروف ابجد هم درست باشه.

نظرتون راجع به اسم های زیر چیه

علی.محمد.مهدیار.کمیل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهدیار بهتره 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

مهدیار قشنگه کمیلم خوبه 

ابجد و اینا سر در نمیارم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من کاری به ابجد نداشتم.اسم پسرم رو گذاشتم حسین 

محمد هم دوست داشتم ولی تو فامیل زیاد بود

دو اسمی هم دوست ندارم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
چرا؟قشنگه که

اخه فک کن همه کارن مهرسام اینا وسطش کمیل یه اسم جدیدتر بگیر اسم بچه برادرشوهرم امیرعباسه جوگیر شدن اینو گذاشتن الان دوسنداره میگه این چیه چه اسمی گذاشتین ۱۸سالشه الان همه میان میگن تربیتش خوب نبوده اعتماد بنفس نداره فلان یکیم میشناسم اسمش نازنین زهراس همش میگه این چیه 

من اصلا کمیل رو نمپسندم...مادرم پدرم اسم منو ام البنین گذاشتن..بعد تو باشگاه و مدرسه یکی میخواست اسم من رو صدا بزنه همه برمی‌گشتند نگا میکردن این آدم قرون وسطا کیه..واقعا خجالت میکشیدم...سعی کنین برای بچه هاتون یه اسمی بذارین که جدیدم نباشه عجیب هم نباشه.علی محمد امیر خوبن...من دواسمه دوسندارم چون فقط یکی رو صدا میکنن..