2777
2789
عنوان

میخوام یکار تاکسیک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 35 پست
خب بنظرت چه کاری درسته ک برگرده

من ک تو رابطه شما نیستم و نمیدونم دلیل کاتتون چی بوده

و اینکه شاید به درد هم نخوردید و برگشتتون به هم بیشتر باعث اسیب به هر دوتاتون بشه 

ولی خب همینکه بگی سلام و حال و احوال کنی 

اگه اونطرف مایل به برگشت باشه خودش نخو میگیره و ببحثو ادامه میده 

ولی اگه بلاک می کنه یا با تندی برخورد می کنه ک دیگه نباید بحثو ادامه داد و اینکه نباید خودتم کوچیک کنی و نباید خودتم اونقدر مایل به برگشت نشون بدی ک طرف هوا برش داره

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ک تو رابطه شما نیستم و نمیدونم دلیل کاتتون چی بودهو اینکه شاید به درد هم نخوردید و برگشتتون به هم ...

عزیزدلم گفتم ک بهش پیام دادم سلام خوبی دیروز جواب نداده تا الان ولی آنم شده

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

دلیلش؟

اینو درک میکنم ک دلت میخاد دلتو خنک کنی

اما با کلک و کار الکی قلبا دلت خنک نمیشه، و اینکه اگر استوری رو ندید چ ؟ بیشتر بهم میریزی

حالا ببینه و باور کنه، اگر زمانی برگشت میفهمه استوری الکی بوده و خیلی ضایع هست

و اینکه تدارک یه استوری برا اکس ، یعنی موندن تو گذشته، و اینجوری نمیتونی به زندگی عادیت برگردی

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

اکس اسمش روشه اکس اصلا از همه جا پاکش کن من نمیدونم چرا شما پیگیر میشید البته منم مثلا ۱۸ سالگی اینجور بودم وابستگی های الکی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اینو درک میکنم ک دلت میخاد دلتو خنک کنیاما با کلک و کار الکی قلبا دلت خنک نمیشه، و اینکه اگر استوری ...

من خیلی وقته ت گذشته هام غرق شدم جوری ک دیگ هیچکس نمی تونه منو بکشه بیرون جز اون

یعنی تا دیروز تو رابطه بودین جوابتو نداده الان شده اکس ؟؟؟؟؟؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

پس بیخیال نمیخوادت یا سرش گرم ادمای دیگست 

اگر استوری بزاری فقط خودتو زشت کردی ک انگار ناراحت شدی ک جوابت نداده 

پیامتو پاک کن بلاکش کن

اگر میخواست جواب بده تا الان داده بود

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
یعنی تا دیروز تو رابطه بودین جوابتو نداده الان شده اکس ؟؟؟؟؟؟

😐ن بابا ی ماه پیش کات کرد بعد کات ی بار بهم پیام بعدش من پیام دادم 

تا الان ک دیروز بهش پیام دادم ولی ج نداده

پس بیخیال نمیخوادت یا سرش گرم ادمای دیگست اگر استوری بزاری فقط خودتو زشت کردی ک انگار ناراحت شدی ک ج ...

من دیگ ام زرت الان برم فیلمرو بزارم ک مثلا هفته ی بعد یا چند هفته بعد ک از این پیام دادنه ام بگذره

من خیلی وقته ت گذشته هام غرق شدم جوری ک دیگ هیچکس نمی تونه منو بکشه بیرون جز اون

امیدوارم که حالت خوب بشه و میدونم خودت به خودت کمک کنی میشه

تو همه تلاشتو کردی ک رابطه حفظ بشه، اما نشد

حالا باید مثل ققنوس ، آتیش بگیری و خاکستر بشی و از خاکسترت دوباره متولد بشی

اینقدددددر خوبه وقتی دوباره متولد بشی ک حد نداره

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

چرا سعی نمی‌کنی فراموشش کنی؟نمی‌خوام ناراحت بشی اما سعی کن با واقعیت کنار بیایوقتی پیامت رو سین نمی‌ ...

آخه من ک نگفتم بیا برگردیم فقط نوشتم سلام خوبی