2777
2789

ینی چی

من ب هرچی فک کنم یا هر حسی داشتهباشم شب یه خواب مرتبط میبینم باهاش 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما یه چیزی داریم میگیم طرف سرشو با نیت گذاشته رو بالش تا حالا هم ردخووووور نداشته 

طرف باید پاک و مطهر بخوابه مثلا وضو داشته باشه یا نهایتا غسل داشته باشه ، نیتشو تو دلش میگه و از خدا میخواد خیر و شر بودنشو نشونش بده 

من خودم به خرافات و اینجور حرفا باور ندارم ولی به این ایمان دارم

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

ما یه چیزی داریم میگیم طرف سرشو با نیت گذاشته رو بالش تا حالا هم ردخووووور نداشته طرف باید پاک و مطه ...

من همه ی شرایطش رو رعایت کردم ولی چیزی ندیدم حتی ۷ شب یا بیشتر هم تکرار کردم

چی هست؟ من یه بار یه مسئله ریاضی بود هر کار کردم نتونستم حلش کنم همون شب که خوابیدم تو خواب حلش کردم ...

منم این اتفاق برام افتاده با این تفادت که مسئله حل نکردم بلکه سوالای امتحان فردا رو تو خواب دیدم سوالاتی که خیلی دنبالشون گشته بودم

منم این اتفاق برام افتاده با این تفادت که مسئله حل نکردم بلکه سوالای امتحان فردا رو تو خواب دیدم سوا ...

تو از من بالاتر و به درد بخورتر بوده تجربت

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من همه ی شرایطش رو رعایت کردم ولی چیزی ندیدم حتی ۷ شب یا بیشتر هم تکرار کردم

من مامانم انجام داده اکثرا جواب داده 

مثلا پارسال عین چی درس خوندم برا کنکور 

دبیر و مشاور و همههههه مطمعن بودن پزشکی میارم مامانم سرشو به نیت گذاشت ، یکی به خوابش اومد گفتش امسال قبول نمیشه ، سال دیگه نوبتشه 

من انقد درس خونده بودم که به خواب مامانم شک کردم گفتم ولی من مطمعنم امسال قبولم 

رفتم سر جلسه کنکور بخاطر استرس کل زمانم هدر رفت و گند زدم الان باز پشت کنکورم ، حالا امیدوارم همونطور که قسمت اول خوابش تعبیر شد قسمت دومش هم تعبیر شه

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

باید از ته دل بخوایی
پدر من یه وسیله ای رو از من و مادرم پنهان کرده بود و نمی گفت کجا گذاشته
بعد مادرش سال 99 فوت شد سه شب پشت هم اومد توی خواب من یه سری مطالب گفت
شب سوم اومد گفت بیا برای این که حرفامو باور کنی بهت می گم اون وسیله کجاست و جای دقیقشو گفت حتی دستمال سفیدی که روش بود رو هم توی خواب زد کنار

چون من شباااانه روز به این که باید اینو پیدا کنم فکر می کردم وتمرکز می کردم توی خواب پیداش کنم

تو از من بالاتر و به درد بخورتر بوده تجربت

اونقدر فک کرده بودم که استاد چی میخواد بده مسئله این درس خیلی حیاتی بود برام دو تا سوال رو گفت منم به فرداش خوندمشون از اون دو تا یکی اومد خیلی عجیب بود برام