2777
2789
عنوان

از زندگی نا امید شدم با اون تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 90 پست
عزیزم هر کسی با محیط بیمارستان کنتر نمیاد ولی ولی ولی چرا معلمی رو بیزینسی انتخاب کردی؟ معلمی یه جو ...

عزیزم اتفاقا چون مادیات کمتر برام مهم بود معلمی رو انتخاب کردم

همون موقع هم خیلیا میگفتن هوشبر بشی درآمدت بالای ۳۰ تومنه میگفتم فقط درآمد که مهم نیست 

الانم بحث مادیات نیست خداروشکر مشکلی ندارم

بحث جایگاهه چون استارتر اون تاپیک خیلی با تعجب گفت اتاق عمل کجا و معلمی کجا برام عجيب بود انقد دیدگاهش نسبت به این دوتا متفاوته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین دوست من مال باید برکت داشته باشه

این شغل و اون شغل مهم نیست

مهم دل خودته

ببین با چی شاد و سرحال میشی

دوتا از دخترای برادرشوهرم معلم هستن ماشالله بهشون هر روز خوشگل تر از دیروز

شیک تر و پولدارتر از دفعه ی قبل

اینقدرم راضی هستن

چون به بچه و خونه زندگی شونم خوب میرسن

خیلی خوب هم پیشرفت کردن تو کارشون

یکی شون با پس اندازش یه مزون زده بعد از مدرسه میره مزون

ببین دوست من مال باید برکت داشته باشهاین شغل و اون شغل مهم نیستمهم دل خودتهببین با چی شاد و سرحال می ...

چه خوووب 

انشالله موفق باشن همیشه

اره هرکس تو جایگاه خودش میتونه بهترین باشه

خودمم میدونم اصلا واسه کارای بیمارستانی کشش ندارم ولی فکرای بیخود میاد سراغم

عزیزم اتفاقا چون مادیات کمتر برام مهم بود معلمی رو انتخاب کردمهمون موقع هم خیلیا میگفتن هوشبر بشی در ...

خواهرانه میگم عزیزم مسیر زندگی و فکر آدم با یه پست بخواد به هم بریزه پس مشکل رو باید پیدا کرد ، موفق باشی

بنظرم بهترین کارو کردی محیط روانی فرهنگیان بهتره برا خودت سلامتیت روحت

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

هیچوقت پشیمون نشو دختر 

سعی کن تو کار خودت موفق باشی یه معلم ما داریم روزی با کلاس خصوصی که برای هم بچهای مدرسه می‌زاره جدا از حقوق معلمی ساعتی ۱ ملیون میگیره کلاس هاش هم پنج نفره نفری ۲۰۰

روزی پنج ساعت هم بعد مدرسه درس میده 

پنج ملیون تو روز دارع 

از زندگیش دلار میبارع 🤣

ببین دوست من مال باید برکت داشته باشهاین شغل و اون شغل مهم نیستمهم دل خودتهببین با چی شاد و سرحال می ...

فکر نکنم تنها با حقوق معلمی بوده لابد حمایت و کمک های مالی خانواده مثلا پدر یا همسر و اینا هم بهشون بوده....

خواهرانه میگم عزیزم مسیر زندگی و فکر آدم با یه پست بخواد به هم بریزه پس مشکل رو باید پیدا کرد ، موفق ...

فدات 🌱

تازگیا زیاد مقایسه میکنم تو همه جنبه های زندگی

سعی میکنم رو خودم کار کنم درست شه