2777
2789
نه عزیزم آهن نداره ویتامین های دیگه داره بعلاوه سلنیوم که برا سیستم ایمنی خیلی خوبه البته داروهای آه ...

مرسی عزیزم 

همون که طعم سیب میده رو هم نمیخوره

دیروز دو تا لیوان که دوتا او آر اس جوشان انداختم به زور خورد از ترس سرم، گفتم نخوری باید سرم بزنی

تب ندارهوقتی تب نداره یعنی عفونت نداره الان؟ چون اسهال استفراغ بعد از ده روز تکرار شد میترسم ویروس ا ...

ببین بعضی دکترا به بچه نمیسازن سعی کن تحقیق کنی نظرات رو بخونی ی دکتر عالی ببری دو روزه خوب میشه 

بچه من حالش خیلی خراب بود بردمش سه تا دکتر خوب نشد آخر دکتر خودش نوبت گرفتم بچم زود سرپا شد 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کپسول ضد ویروس اسلتامیویر بهش دادنباید ده تاشو کامل بهش بدم، تازه پنج تا شدهالان اسهال استفراغ بعد ا ...

چرا اینو داده 

به منم قبلا دادن ولی خب پزشک گفت این کپسول فقط تا ۴۸ ساعت اول که ویروس می گیری جواب میده 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خستم از استرس شبیه میت شدمبچه داشت خوب میشد بعد از تب و سردرد و یدن درد و اسهال استفراغ فقط سرفه مون ...

مگه نمیگی الان اسهال و استفراغش تموم شده.ضعف و بیحالی هم بخاطر همون اسهال و استفراغه .تقویتش کن خو ب میشه.اب سیب موز .خرما جوجه .مرغ اینا را بهش بده اجیل سریع جون میگیره.چیزهای اضاف نده دوباره اسهال نشه.

ببین بعضی دکترا به بچه نمیسازن سعی کن تحقیق کنی نظرات رو بخونی ی دکتر عالی ببری دو روزه خوب میشه بچه ...

دکترش کیه؟ من محمود مقیمی میبرم خیلی دقت نداره بیشتر برای ختنه خوبه

میشه دکترشو بگین؟!🙏

اصلا نمیتونم ترس و استرسمو کنترل کنمدور از جونش داییم با کرونا از دست رفت

نترس عزیزم چیزی نمیشه 

فقط بچه ها رو باید متخصص کودکان خوب ببری نه پزشک عمومی 

چیزی هم نیست این بیماری فقط باید بدنش رو قوی کنی 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
اصلا نمیتونم ترس و استرسمو کنترل کنمدور از جونش داییم با کرونا از دست رفت

نه الان کرونا با اون کرونا فرق داره.نترس.سویه الان ضعیفه.فقط تقویتش کن.کمک دست نداری .واقعا درکت میکنم منم مهر پسرام مریض بودن همین حالتی شده بودم ولی دوره ای هست میگزره

چرا اینو داده به منم قبلا دادن ولی خب پزشک گفت این کپسول فقط تا ۴۸ ساعت اول که ویروس می گیری جواب می ...

برای آنفولانزا یا کرونا

دوباره که اسهال استفراغ شد اینو هم دادن

بار اول هم دادن ولی دکتر بیمارستان گفت نمیخواد حالش داره خوب میشه که نشد ده روز بعد از ترخیص باز اسهال استفراغ و ضعف شدید گرفت

دکترش کیه؟ من محمود مقیمی میبرم خیلی دقت نداره بیشتر برای ختنه خوبهمیشه دکترشو بگین؟!🙏

آخه من شهرستانم سمت تبریز 

ولی خود تبریز هم بودی دکترایی داشت که با یه دیدار تو چند ساعت بچت از این رو به اون رو میشد

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
نترس عزیزم چیزی نمیشه فقط بچه ها رو باید متخصص کودکان خوب ببری نه پزشک عمومی چیزی هم نیست این بیماری ...

همیشه میبرم متخصص اطفال محمود مقیمی ولی دقت نداره

میترسم ویروس از تنش نره باز یه کم بگذره باز اسهال استفراغ بگیره

دیشب پودر کپسول تلخ بود با آب هویچ خونگی قاطی کردمچیا نباید بدم؟

مثل پرتقال و نارنگی فعلا نده.بقیه چیزها را بده.نترس .همین ترس کار را خراب میکنه.بزار استراحت کنه و دوساعتی یه غذا و چیزای مقوی بهشده جون میگیره.اب هویج هم خوبه.اب سیب .موز .خرما.اجیل .گوشت گوسفند و مرغ .جوجه  .مداوم اینها را بده ارنورد میشه.اگه دیدی علاعم دیگه ای داره.ببرش دکتر .

آخه من شهرستانم سمت تبریز ولی خود تبریز هم بودی دکترایی داشت که با یه دیدار تو چند ساعت بچت از این ر ...

کاش شهرستان پیش پدر مادرم بودم 😭 تهران فقط دنبال پولن... واسه یه سرم خالی بردمش اورژانس بیمارستان بچه شب تا صبح اسهال داشت به شدت بیحال بود ، دکتر اورژانس پرسید بیمه تکمیلی دارین؟ گفتیم بله سریع نامه بستری داد، بیمارستان خصوصی بود

خستم از تنهایی و استرس 😭