من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خستم از استرس شبیه میت شدمبچه داشت خوب میشد بعد از تب و سردرد و یدن درد و اسهال استفراغ فقط سرفه مون ...
مگه نمیگی الان اسهال و استفراغش تموم شده.ضعف و بیحالی هم بخاطر همون اسهال و استفراغه .تقویتش کن خو ب میشه.اب سیب موز .خرما جوجه .مرغ اینا را بهش بده اجیل سریع جون میگیره.چیزهای اضاف نده دوباره اسهال نشه.
اصلا نمیتونم ترس و استرسمو کنترل کنمدور از جونش داییم با کرونا از دست رفت
نه الان کرونا با اون کرونا فرق داره.نترس.سویه الان ضعیفه.فقط تقویتش کن.کمک دست نداری .واقعا درکت میکنم منم مهر پسرام مریض بودن همین حالتی شده بودم ولی دوره ای هست میگزره
دیشب پودر کپسول تلخ بود با آب هویچ خونگی قاطی کردمچیا نباید بدم؟
مثل پرتقال و نارنگی فعلا نده.بقیه چیزها را بده.نترس .همین ترس کار را خراب میکنه.بزار استراحت کنه و دوساعتی یه غذا و چیزای مقوی بهشده جون میگیره.اب هویج هم خوبه.اب سیب .موز .خرما.اجیل .گوشت گوسفند و مرغ .جوجه .مداوم اینها را بده ارنورد میشه.اگه دیدی علاعم دیگه ای داره.ببرش دکتر .
آخه من شهرستانم سمت تبریز ولی خود تبریز هم بودی دکترایی داشت که با یه دیدار تو چند ساعت بچت از این ر ...
کاش شهرستان پیش پدر مادرم بودم 😭 تهران فقط دنبال پولن... واسه یه سرم خالی بردمش اورژانس بیمارستان بچه شب تا صبح اسهال داشت به شدت بیحال بود ، دکتر اورژانس پرسید بیمه تکمیلی دارین؟ گفتیم بله سریع نامه بستری داد، بیمارستان خصوصی بود