2777
2789

ازبس دعا کردم نذ کردم جواب نگرفتم قفسه سینه ام از درد داره میترکه 😔😭😭😭مگه چه خطای بزرگی کردم ک باید تاوانش دخترم بده جرا باید دخترم بعدا نتونه راه بره چرا خدا صدامونشنیدی اصلا هستی یانه😭😭😭

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده

هیچی بچم بیماری دارع ک ممکنه از پا ازدست بندازش شدیدترین نوعشه 😔ازهمسرم دورم بخاطر شرایط بجم باید هرروز باهاش تمرین کنم هرروزکارش گریه هست و باید تااخرعمرش این تمرینات انجام یده ک 1عیف نشه و من این وسط داغونم

هیچی بچم بیماری دارع ک ممکنه از پا ازدست بندازش شدیدترین نوعشه 😔ازهمسرم دورم بخاطر شرایط بجم باید ه ...

اگر براتون مقدوره ببرید مشهد یا کربلا شفاش رو بگیرید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

ناراحتی و گریه هاتو بکن 

از این به بعد باید بشی ی مادر قوی ک دخترت بهش تکیه کنه و اونم بخواد بجنگه 

نمیدونم بهار سهیلی فر رو میشناسی یا نه 

این دختر بیماری مغزی داره ولی پدرش از بچگی تک و تنها بزرگ کرد 

توانایی صحبت کردن و حرکت نداره 

این پدر انقدر برای این دختر جنگید ک باور نمی کنید دختری ک خودش رو روی زمین میکشید الان داره راه میره!

دختر شما ک از لحاظ عقلی سالمه ک چرا نتونه !

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

اینجاست که میگن : جیک جیک مستونت که بود ، فکر زمستونت نبود ؟ 

چرا ازدواج فامیلی ؟

البته ازدواج فامیلی روی جسم بچه اثر میزاره و ازدواج با غریبه خودت رو دیوانه میکنه و اعصابت و بعد هم بیماری جسمی. 

اینجاست که میگن : جیک جیک مستونت که بود ، فکر زمستونت نبود ؟ چرا ازدواج فامیلی ؟البته ازدواج فامیلی ...

من مقصر نیستم بزرگترا مقصرن سنم کم بود 

و اینکه خیلی ازمایشات انجام دادم امینو شدم مشاوز ژنتیک زفتم وگفتن سالمه والان این شد روزگارم