2777
2789

خیلی دلم گرفته💔

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم امشب شب ارزو هاست بزن گوگل اعمالشو در بیار و بشین دعا کن انشالله حالت خوب بشه و فک کنم این راه کمکت کنه

لطفا از تاپینک منم دیدن کنید و ارزو هاتون بنویسید انشالله ارزو های همتون تا سال اینده خاطره شده باشه و لطفا به ارزوی منم امین بگید

عزیزم امشب شب ارزو هاست بزن گوگل اعمالشو در بیار و بشین دعا کن انشالله حالت خوب بشه و فک کنم این راه ...

انجام دادم عزیزم و آرزو مرگ کردم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

من ی بار آرزو مرگ کردم و واقعا راه دیگه ای جز مرگ نداشتم یکهو ماشین بهم زد ولی نزده موندم آروز میکردم زنده بمونم

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من ی بار آرزو مرگ کردم و واقعا راه دیگه ای جز مرگ نداشتم یکهو ماشین بهم زد ولی نزده موندم آروز میکرد ...

ای بابا حالا حالت بهتره

ببین میدونم که حتما الان توی یه شرایط سختی هستی که اینو میگی ولی بدون که هیچ حالی دائمی نیست من خودم به شخصه یه شبایی تو زندگیم بود که فکر میکردم به صبح نمیرسونم ولی صبح شد و گذشت امیدوارم بگذره یه طوری که بعدا بیای و به این حرفت بخندی درسته زخمش رو تنت میمونه اما قوی میشی