2777
2789
عنوان

من شاغلم شوهرم شب بیداره بیکاره بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 62 پست
اتفاقا اصلا آروم نیستم... کلافه‌ام سردرد دارم‌. خیلی خستم از دستش. کاش نجات پیدا می‌کردم

چون میدونم نیستی گفتم 

تو از همه چی مهمتری 

هیچی هم ارزش غمتو نداره آروم باشو فقط دنبال راه حل 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به عنوان یه شب بیدار 😅میگم.

شب بیداری بدترییین قسمت زندگیمه و خیلیی دوست دارم دیگه این مدل نباشم....

توقعش خیلی نابجاست 

هیچی خواب شب نمیشه

بخاطرش خوابت رو بهم نزن

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

چون میدونم نیستی گفتم تو از همه چی مهمتری هیچی هم ارزش غمتو نداره آروم باشو فقط دنبال راه حل

راه حل فقط حذف شدنشه... اگر بخوابم جوری لگد تو‌در اتاق میزنه که بچه‌ها هم‌سیخ میشینن... خیلی قلدر و وحشی... منم نمیدونم چه کنم دیگه کلافم

میتونم بپرسم شغل تون چیه درمنزل وآیاازدرامدش راضی هستیدمنم احتیاج دارم به یه کاردرمنزل

هیچکس تکرارمن نخواهدشد...خدایاکمک کن امسال سال خوبی برای همه ازجمله خودم و خانواده ام باشه به اهدافم برسم دیگه خسته شدم
میتونم بپرسم شغل تون چیه درمنزل وآیاازدرامدش راضی هستیدمنم احتیاج دارم به یه کاردرمنزل

کار ترجمه و مقاله نویسی انجام میدم ، بله بدی نیس درامدش. حالا از حقوق کارمندی کمتره اما خوبیش اینه تو‌خونه‌ست. مدرکت چیه؟

دقیقا درست میگن دوستان ،خواب شب یه چیز دیگس،من الان بچم خوابید کلا شب و روزش رو گم کرده چهار ماهه س،روز موقعی که خوابه دوسه ساعت میخوابم ولی خیلی کسل و کلافه م ،ولی وقتی بشه شب دوساعت بخوابم انگار هشت ساعت خوابم کامله ،خیلی توقع نابه جایی داره ،اون بخاطر حس تنهایی نباید زنی که مثل مرد کار می‌کنه و فشار زندگی رو دوششه رو مریض کنه که ،به فکر زنش نیست به فکر بچه هاش باشه ،مگه میشه اینجوری؟روزا بره دنبال کار ،اینجوری خرج زندگی رو تو در بیاری مشخصه به فکر کار پیدا کردن نیست دیگه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)