2777
2789
عنوان

ای وای خدایا بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 28 پست
تب داره ؟ گل بنفشه و ترنجبین بده بهش . اگر خوب شد که رودل بوده . تب رودل خیلی بالا نمی ره . تبش رو چ ...

تب نداره

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

تب نداره

چند سالش هست ؟ 

شب چی خورده ؟

شاید سردی کرده . شاید چیزی خورده که هضم سختی داشته . شاید رو دل هست . شاید شروع بیماری 

تب رو چک کن تا چند ساعت آینده

شکمش آخرین بار کی کار کرده !؟ معمولی کار کرده ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سالش هست ؟ شب چی خورده ؟شاید سردی کرده . شاید چیزی خورده که هضم سختی داشته . شاید رو دل هست . شا ...

تب نداره

شام مادرشوهرم کتلت فرستاده بود ما غذای خودمون خوردیم این کتلت خورد ۲سالشه 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

میوه چی خورده ؟

چیزی که بالا آورد چی بود ؟ 

متعفن بود ؟ 

فعلا بهش نبات داغ با کمی دارچین بده تاصبح . گل بنفشه هم ضد ویروس هست هم ضد تب .

اگر داری صبح برای صبحانه با نبات دم کن بده بخوره کمی .

انشاءالله که خیره . 

عزیزم از زمان ورود ویروس به بدن حداقل حداقل دوازده ساعت طول میکشه علائم شروع شه

شوهره من ک نمیفهمه میگه از بابات گرفته تمام فقط خداکنه رودل باشه مریضی نباشه هر مدل مریضی باشه میبنده ب بابام

شوهره من ک نمیفهمه میگه از بابات گرفته تمام فقط خداکنه رودل باشه مریضی نباشه هر مدل مریضی باشه میبند ...

اهمیت نده

حالا خدایی نکرده مریضم شده باشه خوب میشه دیگه همه ما این همه مریض شدیم

شوهره من ک نمیفهمه میگه از بابات گرفته تمام فقط خداکنه رودل باشه مریضی نباشه هر مدل مریضی باشه میبند ...

بگو ویروس ها متفاوت هستند اگر از پدر من گرفته باشه باید اول آبریزش بینی پیدا کنه .

تازه معلوم نیست پدر من مریض باشه . شاید حساسیت باشه یا آلودگی ها باعث شده باشه 

بگو ویروس ها متفاوت هستند اگر از پدر من گرفته باشه باید اول آبریزش بینی پیدا کنه .تازه معلوم نیست پد ...

برام دعا کن لطفا

بگو خدا رو شکر کن من مثل تو نیستم . اگر تو جای من بودی بهم میگفتی کتلت مادر تو به بچه نساخته بالا آو ...

عزیزم خداروشکر مریض نبود همون کتلته بهش نساخته بود