2777
2789
عنوان

خانومای بیدار چطوری طلاق بگیرم کسی پشتم نیس🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 66 پست
ببین اگه دست به زن داره اینبار که کتکت زد زود برو پزشک قانونی یا وقتایی که فحشت میده میگه نمیخوامت ص ...

کتک که نه 

ولی خب اونم میزنه بعد چند سال

هنوز سه ماهه عقدیم تعیین تکلیفایی میکنه ک بابام تا حالا اونطوری باها م حرف نزده😭

عزیزم خب داری شعر میگی خدا اگه پشت کسی بود که این روانیو نمیورد تو زندگیش که بخواد پشتش باشه جدا شه ...

@niniyar_2    

@niniyar_5‍ 

به خردسال ها و شاخ های مجازی رسیدگی کنید ظاهرا اینجارو با چاله میدون اشتباه گرفتن

متاهل🧸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرم لال هس زبون نداره🥲دیروز زنگ زده ب بابام میگه دخترت بهم تهمت میزنه میگه عرق میخوریمیرم ازمایش م ...

اصلا خونه نرو ببخشید ولی میخواد بعد رابطه که شد تورو مجبور کنه بری سر خونه زندگیت اگه همچین چیزی بشه خانوادت هم زور میکنن بری زندگی کنی به هیچ وجه تنها نشو باهاش 

خب کاری نمیکنههرثز دارم افسرده تر داغون تر میشم🥲😭ازدواجم بزثر بابام بود الانم دیگ رویی نداره کاری ...

اگه واقعا قصدت جدایی هست برو دادخواست بده بعد با خانوادت در جریان بزار اولش یکم سختی داره و اذیت میشی ولی رفته رفته قبول میکنن عزیزم

متاهل🧸

پدرم لال هس زبون نداره🥲دیروز زنگ زده ب بابام میگه دخترت بهم تهمت میزنه میگه عرق میخوریمیرم ازمایش م ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم از الان اینجوری دهنش چفت وبست نداره بعد ازدواج کتک هم میزنه ازش جدا شو پدرت رو تهدید کن بگو اگه طلاقم نگیری یه بلایی سر خودم میارم بلکه به خودش بیاد😢برات صلوات میفرستم بعد ازدواج اگه بچه بیاری دیگه هیچوقت نمیتونی خودت رو نجات بدی 

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
اصلا خونه نرو ببخشید ولی میخواد بعد رابطه که شد تورو مجبور کنه بری سر خونه زندگیت اگه همچین چیزی بشه ...

همین دیگ

ب پرویی به خواهرم ب بابام زنگ زده گفته ک نمیاد خونمون

از روز دختر از خونمون رفته

ولی وقتی بهم پیام داد گفت

بهم گفت ک درس حسابی نیومدی خونمون تو این سه ماه

گفتم درس حسابی چطوری میان

گفت یروز شب میمونی میبینی

گفتم نمیام درس دارم🥲

رو داشتیی ب بابامم همینارو میگفتی خب🥲

امروز مهمونی دعوتیم میگه حق نداری بری رفتی دیگ منم نمیبینی فلان بهمان ب بابام زنگ زده میگه مرتیکه عوضی

برم امروز با مامانم؟ 

بهش گفتم هنوز خونه تو نیستم اینطوری تعیین تکلیف میکنی یکم خجالت بکش

دقیقا مثه شوهر منه انگار داری شوهر منو میگی دو سال نامزد‌ بودیم چون دوسش داشتم تموم نکردم گفتم بریم زیر یه سقف خوب میشه ببین بدترم شد شبا دیر میومد فقط کتکتم میزد چندبار خیانتشو گرفتم حتی باعث شد بچمو از دست بدم تمومش کن منم اینبار مدرک جور کردم گذاشتم جلو بابام رفتم پزشک قانونی اینکارارو باید خیلی وقت پیش میکردم این مرد ادم بشو نیس موندت اوضاع رو بدتر میکنه  

اگه واقعا قصدت جدایی هست برو دادخواست بده بعد با خانوادت در جریان بزار اولش یکم سختی داره و اذیت میش ...

اخه منه ۱۸ساله کجا برم درخواست بدم جاییو نمیشناسم😭😭

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم از الان اینجوری دهنش چفت وبست نداره بعد ازدواج کتک هم میزنه ازش جدا شو پد ...

ازش متنفرم متنفر

انگاری بابام بچشه

هعی اون میگفت

بابام میگفت گوششو میبرم

از کوچیکیش بوده ببخشید

فردا بیا فلان کارو بریم بیارم

دارم دغ میکنم😭😭

همین دیگب پرویی به خواهرم ب بابام زنگ زده گفته ک نمیاد خونموناز روز دختر از خونمون رفتهولی وقتی بهم ...

بنظر من برو نزار از الان حرف اون باشه درضمن من جای تو بودم با پدرم اینجوری حرف میزد پامو میزاشتم دادگاه مهرمو میزاشتم اجرا تا به غلط کردن بیوفته

دقیقا مثه شوهر منه انگار داری شوهر منو میگی دو سال نامزد‌ بودیم چون دوسش داشتم تموم نکردم گفتم بریم ...

از چتاش با رفیقاش شات گرفتم گوشیم نگه داشتم

با اینکه خیلییی ادعا داره یماهه نخورده

ولی دو هفته پیش ساعت ۲شب ب دوتا از رفیقای ولگردش پیام داده برن بیرون

خودشم این تحفه من پیام دادع اونا کاری نداشتن

این مدرکه؟؟ 😭😭