2777
2789
عنوان

لیلة الرغائب و شب آرزوی مرگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 69 پست
نه مادرم می‌دونم خیلی ناراحت میشه اما وقتی دید دیگه راحت شده اونم آروم میگیره پدرم خسته شده میگه قرص ...

نه مطمئن باش جدی نمیگه 

حتما سر پدرتون خیلی غر زدید اونم اینو گفته هیچ وقت واقعی نمیگن 

شمام با وجود زخم های دلت امید وار باش 

تا وقتی خدا هست امام حسین هست و تمام ائمه 

برای چی میزاری غم به دلت قالب بشه 

برات دعا میکنم از شره غم راحت شی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شمارش ۱۶۴۰..بهت قول میدم یروز بین و الحرمین میشینی و بین بزرگترین دوراهی عمرت قرار میگیری که اول سمت ...

حتی تصورشم خیلی لذت بخشه اگر تا اینجا تونستم صبر کنم فقط به خاطر لطف اهل بیت بوده اما خیلی وقته ته خطم فقط نگران آبرومم آخ از حرف دیگران بعد از مرگمون انشاالله به مرگ طبیعی بمیریم

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
حتما یچیزی می‌دونه دیگه پشت هر سختی یه در باز میشه به خوشبختی درضمن فکر پدر مادرت هم باش گناه دارن ک ...

راحت میشن به خدا 💔

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
حتی تصورشم خیلی لذت بخشه اگر تا اینجا تونستم صبر کنم فقط به خاطر لطف اهل بیت بوده اما خیلی وقته ته خ ...

خدا ولت نمیکنه که بمیری خدا جواب صداتو میده..نترس بهش اعتماد کن..سخته اما زندگی همینه دعا کن ..دعا تقدیرو عوض میکنه

??????Ya umutlar biterse

یه فرضیه در مورد این جهان وجود داره طبق تجارب کسانی که از مرگ برگشتن 

و اون این هست که مااین زندگی رو و این مسیر رو و حتی پدر و مادرو تمام این چیزایی که داریم تجربه میکنیم رو خودمون انتخاب کردیم 

به فرض واقعی بودن این فرضیه شما وخواهرتون خیلی قدرتمند بودید که مسیر به این سختی رو برای گذروندن دنیا انتخاب کردید چون قطعا از پسش برمیومدید که انتخابش کردید 

مطمئنم درستش میکنید حتی دقیقه نود

مشکلت چیه ..بیماریت چیه .خدا شفاتون بده به حق زهرا

وسواس فکری عملی حاد که الان به جسمم زده تکرر ادرار دارم و وقتی استرس میگیرم خودم رو.... خیلی سخته یه دستشویی و حموم رفتن عادی برای من آرزو شده

وسواس فکری عملی حاد که الان به جسمم زده تکرر ادرار دارم و وقتی استرس میگیرم خودم رو.... خیلی سخته یه ...

خب دکتر نظرش چیه..دکترای خوب پیدا کن..مشکل خواهرتم همینه؟ منم وسواس فکری دارم گاهی خیلی عذاب آوره

??????Ya umutlar biterse

نه مطمئن باش جدی نمیگه حتما سر پدرتون خیلی غر زدید اونم اینو گفته هیچ وقت واقعی نمیگن شمام با وجود ز ...

فداتون بشم ممنون از دلگرمیتون اما می‌دونم آرزوی قلبیشون همینه منم از دست خودم خسته شدم دلم میخواد بمیرم توی چاهی افتادم که بیرون اومدن ازش غیر ممکنه بوی مرگ رو حس میکنم خیلی بهم نزدیکه 

خدا ولت نمیکنه که بمیری خدا جواب صداتو میده..نترس بهش اعتماد کن..سخته اما زندگی همینه دعا کن ..دعا ت ...

خیلی دعا کردم دیگه ته خطم

نه مادرم می‌دونم خیلی ناراحت میشه اما وقتی دید دیگه راحت شده اونم آروم میگیره پدرم خسته شده میگه قرص ...

عزیزم ،دخترم  حرفی ندارم بگم چون با دیدن این حرفت ، خیلی ناراحت شدم ویه جورایی بعنوان یه مادر شکستم   الان تو شهر ما وقت اذانه ،از خدا میخام براتون هر آنچه مصلحتتون هست اونو  رقم بزنه😔😔😭من قبلاً تو تاپیکتون هم بودم ولی این حرفت ، دلم رو شکست.

به سال دیگه این موقع فکر کن حتی برو تاپیک اولتو بخون ایا حال اون موقعت با الان یکی بوده؟

مطمئن باش حال الانتم پایدار نیست و بزودی تغییر میکنه 

بخاطر این حس و حال ناپایدار برای یه زندگی که موهبت خداست تصمیم نگیر دخترجون ❤️

یه فرضیه در مورد این جهان وجود داره طبق تجارب کسانی که از مرگ برگشتن و اون این هست که مااین زندگی رو ...

میدونین موقع تولد من به سختی زنده موندم کاش ای کاش مرده بودم مادرم راحت میشد من اشک پدر و مادرم رو به خاطر مریضیمون دیدم سرکوفت و تحقیر دیدم و شنیدم نگاه پر از نفرت بقیه رو دیدم برادرزادم گفت چرا خودکشی نمی‌کنند بمیرم پوست کلفت بودم زنده موندم به خداوندی خدا از عذاب آخرت ترسیدم آخه تا کی تحمل به تراپیستم میگم می‌خوام بمیرم میگه اگر نکردی بیا هفته دیگه حرف بزنیم میگه مگه تو زندگی عادی داری راست میگه مگه من آدمم که یه زندگی عادی داشته باشم من حیوونم