2777
2789
عنوان

لیلة الرغائب و شب آرزوی مرگ من

626 بازدید | 69 پست

خانم ها دعای نی نی سایتی ها گیراست میشه امشب برای مرگ من و خواهرم دعا کنید التماستون میکنم خیلی دوست دارم عاقبت بخیر بشیم و خودکشی نکنیم پدر و مادرم خیلی در عذاب و ناراحتی هستند ما بیماریم خواهشاً نپرسید چه بیماری این قضیه عذابم میده نمی‌خوام دشمن شاد بشم با خودکشیمون لطفا هرکسی امشب داشت دعا میکرد اسم من رو یادش بمونه زهرا و شکوفه

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دعا میکنم هر چی به صلاحته بشه نه مرک

بعدم با مرگ شما فکر نمیکنی کمر پدر و مادرت خووود میشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

ببین عزیزم هیچ حالی دائمی نیست و امیدوارم این حال بدت زودتر تموم بشه اونقدری که بعدا یاد الانت بیوفتی خندت بگیره ولی بدون من خودم به شخصه شب هایی تو زندگیم داشتم که فکر میکردم صبح نمیشه و به صبح نمیرسه که تموم میکنم ولی صبح شد و گذشت

لطفا از تاپینک منم دیدن کنید و ارزو هاتون بنویسید انشالله ارزو های همتون تا سال اینده خاطره شده باشه و لطفا به ارزوی منم امین بگید

تو بجای خدا تصمیم میگیری دختر خوب ؟

اگر میشد همین الان خودم رو می‌گشتم صبر کردم خودش جونم رو بگیره

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
زنگ بزن امام حسین من الان باهاش حرف زدم کلی گریه کردم سبک شدم..منم دعات میکنم

شماره حرمش چنده ؟

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

زنگ بزن امام حسین من الان باهاش حرف زدم کلی گریه کردم سبک شدم..منم دعات میکنم

با چه شماره ای تماس بگیرم ؟ آرزوم دیدن بین الحرمین بود آرزوم رو به گور میبرم

من دعا میکنم هر چی به صلاحته بشه نه مرکبعدم با مرگ شما فکر نمیکنی کمر پدر و مادرت خووود میشه

نه مادرم می‌دونم خیلی ناراحت میشه اما وقتی دید دیگه راحت شده اونم آروم میگیره پدرم خسته شده میگه قرص میخرم خودتون رو بکشید💔

با چه شماره ای تماس بگیرم ؟ آرزوم دیدن بین الحرمین بود آرزوم رو به گور میبرم

شمارش ۱۶۴۰..بهت قول میدم یروز بین و الحرمین میشینی و بین بزرگترین دوراهی عمرت قرار میگیری که اول سمت کدوم بری..ولی فک کتم آقا ابلفضل بخواد اول سمت امام حسین بریم نه؟ 

هممون خیلی دلواپسی ها داریم خدا بزرگه نترس

??????Ya umutlar biterse

ببین عزیزم هیچ حالی دائمی نیست و امیدوارم این حال بدت زودتر تموم بشه اونقدری که بعدا یاد الانت بیوفت ...

انشاالله آرزوتون برآورده بشه اگر یه شب بود شاید قابل گذشت بود هشت ساله بیماریم تا کی صبر کنم 

اگر میشد همین الان خودم رو می‌گشتم صبر کردم خودش جونم رو بگیره

حتما یچیزی می‌دونه دیگه پشت هر سختی یه در باز میشه به خوشبختی درضمن فکر پدر مادرت هم باش گناه دارن کمرشون میشکنه زیر این غم