2777
2789
عنوان

دوباره تاپیک میزنم 😭😭😭 به نامزدم شک کردم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 32 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما واقعا آدم عجيبي هستيد .همچين گفتين شك كردم فكر كردم خداي نكرده چت هاش رو ديدين يا با يه خانم بيرون رفته اينكه چيزي نيست .خب يه خط ديگه داشته .اصلا چه اهميتي داره كه بخواد و بياد بگه .تا زمانيكه شما چت هاش رو با جنس مخالف نديدين نمي تونيد تهمتي بزنيد  بنده خدا چقدرم مودب و يا شخصيته كه به اين سوالها ي بيمارگونه شما كه از شخصيت شكاكتون نشات مي گيره پاسخ ميده.منم ميگ ازش جدا شيد و راحتش بذاريد .بذاريد آرامش واقعبىي رو تجربه كنه

ده تا داشته باشهشما ک خودت داری میگی ازش هیچ مدرکی پیدا نکردیبت بگم شکاک بودن جلو خیانت رو نمیگیره، ...

همین ک ازم مخفی کرده همین ک بین چند تا خط ک داشته دقیقا خطی رو انداخته رو گوشیش که ۳ ماه پیش باهاش توی تلگرام بوده اصلا چ دلیلی داشته ک بخواد دوتا اکانت داشته باشه و به من نگه 

شما واقعا آدم عجيبي هستيد .همچين گفتين شك كردم فكر كردم خداي نكرده چت هاش رو ديدين يا با يه خانم بير ...

خودشم بعد از. ۱ ساعت گوشی روم ققطع کرد 

همین ک ازم مخفی کرده همین ک بین چند تا خط ک داشته دقیقا خطی رو انداخته رو گوشیش که ۳ ماه پیش باهاش توی تلگرام بوده اصلا چ دلیلی داشته ک بخواد دوتا اکانت داشته باشه و به من نگه