نترس بابا اون تحفه رو جز تو کسی گردن نمیگیره منم همه اهنگام غمگینه تایپم اینه
اینکه اره خدایی منم خودمو با انتخاب این خراب کردم خخخخ ولی من منظورم این نیست ک بهم خیانت میکنه چون مطمئنم با کسی نیست ولی میگم خب شاید یکی دیگ رو تو دلش دوس داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بااینکه متاهلم ولی خیلی آهنگ غمگین گوش میدم دلیل نمیشه بگیم بیاد عشق قدیمی گوش میدم ...من بی نهایت عاشق همسرمم همیشه ام سر آهنگام دعوا داریم میگه تو من و داری چرا غمگین گوش میدی😂
منم اهنگغمگین گوشمیدم و سیو میکنم ولی کاملا بی دلیل😶
شاید طبع موسیقیش اونه
چه ربطی داره که یخوای فکزبدی بکنی
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
باور کن من فقط به فکر همسرمم در دنیا...یعنی نمیخام بجز اون یاد کسی رو بکنم انقد دوستش دارم که حتی خانواده خودمم فراموش کردم اما بدون آهنگ غمگین نمیتونم چون عادت دارم از بچگی به آهنگ قدیمی اونروز چاووشی گوش دادم گفت آهنگات فقط واسه گریه خوبن آخه چه مرگته انقد غمگین گوش میدی🤣🤣🤣
آره بابا بخدا منظوری نداره اگه منظوری داشت هیچوقت ازدواج نمیکرد...تو این دوره زمونه هیچ ازدواجی نمیتونه زوری باشه مطمئن باش دوست داشته که باهات عهدوپیمان ازدواج بسته
من خودم اگه ذره ای به کسی حسی نداشته باشم حتی نگاشم نمیکنم چه برسه باهاش ازدواج کنم
نه ما همه انسانیم حسمون خیلی شبیه همه منظوری نداشته از این کارش بنده خدا دلش هوای آهنگ غمگین کرده من خودم امروز یکساعت محسن یگانه گوش کردم وگریه کردم خدا شاهده هیچ مشکلی ام نداشتم