2777
2789

۵سالشه،حالش داره بهتر میشه اما روزا شیطونی می‌کنه خونه رو می‌ریزه بهم می‌ره تو کابینت‌ها شب که میشه حالش خوب نیست، کاش زودتر خوب سه بره مهد بخدا وقتی می‌ره مهد خیلی راحتم😩

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بذار بره 

کابینت هم بریزه بهم 

چند تا ظرف بذار جلوش بازی کنی بزنه تو سر هم😂

این روزا برنمیگرده ها 

بذار شیطونی کنه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
بذار بره کابینت هم بریزه بهم چند تا ظرف بذار جلوش بازی کنی بزنه تو سر هم😂این روزا برنمیگرده ها بذار ...

اصلا کسایی مه اینجوری کامنت میذارنو درک نمیکنم

همونجور که اونا هم مامانای پسر بچه دارو درک نخواهند کرد…..🤯🤯

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داری عزیزم ولی باز خوشبحالت که بالاخره خوب میشه و میره مهد

سال بهدشم پیش دبستانی و مدرسه و…..

من چی بگم تازه دوسالشه اول راهم مهدم نمیره دهنمو سرویس کرده کلا تو خونس و رو درو دیوار😢😢😣😣

اصلا کسایی مه اینجوری کامنت میذارنو درک نمیکنمهمونجور که اونا هم مامانای پسر بچه دارو درک نخواهند کر ...

کاملا درک خواهم کرد چون منم پسر بچه سال ها کنارم بوده😂پس از روی هوا حرف نمیزنم که

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
حق داری عزیزم ولی باز خوشبحالت که بالاخره خوب میشه و میره مهدسال بهدشم پیش دبستانی و مدرسه و…..من چی ...

مال من ۱۱ماهشه خواهر مادرمو آورده جلوی چشمم😵😵😵

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓