2777
2789
اتفاق خاصی نیست که فکری کنم راجبش دختر اعتماد مهمه اینطوری پیش بری گند میزنی به رابطه ات

وای بخدا نمیدونی دارم روانی میشمم اینقدر گریه کردم اینقدر داغون شدم 😭😭😭

من روی آین چیزا حساسم اگر واست همچین چیزی پیش اومد شما و فکری میکردی

خب نباید باشی دیوونه ای مگ 

خب ازش میپرسیدم چرا اینطور شده بعدم توضیح میداد اگ مورد قبول بود قبول میکردم

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب نباید باشی دیوونه ای مگ خب ازش میپرسیدم چرا اینطور شده بعدم توضیح میداد اگ مورد قبول بود قبول میک ...

الان چیزی ک من گفتم صحبتاش بود بنظر شما مورد قبول بود

وای بخدا نمیدونی دارم روانی میشمم اینقدر گریه کردم اینقدر داغون شدم 😭😭😭

خیلی بدع از یه مشاور کمک بگیر حل نشه رابطع ات رو خراب میکنی

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

خب اره من برام پیش اومده برم اکانتای قبلیمو چک کنم ببینم چ خبره

و واسه اینکه بهت نکگفته یکم ناراحت شو نشون بده دلخوریتو تا دفعه بعد بیشتر حواسشو جمع کنه ولی دلیل محکمی برا خیانت نیس قربونت برم

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

من مشکلم اینه چرا خط انداخته روش چرا بهم نگفته چرا وقتی میگه من دیروز بین چند تا خط همینطوری یه خط ا ...

چقد حساس، یعنی آب خورد یا دستشویی رفت بهت خبربده؟؟ 

یه کم آروم باش.. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه...