2777
2789
عنوان

چرا من ول نمیکنم من احمق خدازده ی اشغاالل

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا خوبه‌واسه تو چارتا اپشن داشت والا واس من ن قد داشت ن قیافه ن خانواده درست حسابی ن کار ن ماشین ن نقطه مثبتی ن منو کافه برد ن خرجی واسم کرد😐خانوادشم ک هیولا بودن باعث جداییمون شدن

😐🤦🏻‍♀️کنار ک نیومدم اگه اومده بودم تو وضعیت نبودم فراموشش میکردم ن پیام نداده با یکی دیگست

راهش چیه باید ب چی متوسل بشیم یا فراموش کنیم یا یه مرگی واسمون نازل‌بشه من سختمه من نمیتونم ادامه بدم هرشب تا صب اشک میریزم با کسی نمیتونم مث‌اون باشم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
راهش چیه باید ب چی متوسل بشیم یا فراموش کنیم یا یه مرگی واسمون نازل‌بشه من سختمه من نمیتونم ادامه بد ...

باید عادت کنی من ک عادت کردم😐صب پامیشم اولین فکرم اونه شب میخام بخابم فکرم اونه اوضاع اصلا تغییر نمیکنه مغزم ت گذشته مونده احساس میکنم

حالا خوبه‌واسه تو چارتا اپشن داشت والا واس من ن قد داشت ن قیافه ن خانواده درست حسابی ن کار ن ماشین ن ...

چن وقت باهم بودید؟ من زمانی ک باهام بود همزمان نامزد داشت و ازم مخفی کرد بعد یکسال پیام داد گف به هم زدم تموم شده برگردیم ب هم بلاکش کردم باااینکه عاشقشم😭 کاش باعث جدایی ماهم خانوادش بودن خودش بود

باید عادت کنی من ک عادت کردم😐صب پامیشم اولین فکرم اونه شب میخام بخابم فکرم اونه اوضاع اصلا تغییر نم ...

با کسی وارد رابطه نشدی ؟ من یه دم هم بهم اضافه شده بعضی روزا مث الان دلم میخواد بهش زنگ بزنم فحش بدم ک بره حالم بده

چن وقت باهم بودید؟ من زمانی ک باهام بود همزمان نامزد داشت و ازم مخفی کرد بعد یکسال پیام داد گف به هم ...

۲سال خورده ای

کاشکی باعث جدایی خانوادش بودن؟اتفاقا منی ک باعث جداییمون خانوادش بودن ارزو میکنم کاشکی خودمون جدا میشدیم نکه به اجبار دیگران

ما حتی نمیتونستیم چت کنیم خانوادش انگار پسرشونو سند زدن تا اخر عمر پیش‌خودشون نگه دارن میومدن دم خونمون😐روانی بودن غول مرحله اخر بودن 

با کسی وارد رابطه نشدی ؟ من یه دم هم بهم اضافه شده بعضی روزا مث الان دلم میخواد بهش زنگ بزنم فحش بدم ...

پیشنهاد داشتم ولی اصلا نمیتونم به کسی فکر کنم😐خودمم خسته شدم از این وضعیتی ک توش گیر کردم

ینی پسرشون به حدی باهاشون سر من دعوا میکرد میگفت ولمون کنین راحتمون بزارین ولمون نکردن کاری کردن بزور پسرشونو بردن پیش روان پزشک واس اینکه راحت منو فراموش کنه😐حاضر بودم پسرشون روانی بشه ولی با کسی درارتباط نباشه😐سر این جدیده چ بلاهایی اورده باشن خدا مبدون

۲سال خورده ایکاشکی باعث جدایی خانوادش بودن؟اتفاقا منی ک باعث جداییمون خانوادش بودن ارزو میکنم کاشکی ...

ما هم ب اجبار خانوادش جدا شدیم چقد درکت میکنم 

بهم گفت اگه خودمم برگردم دیگه خانوادم نمیزارن و رفت ولی دلش نمیومد بره 💔😞اگه با میل خودش میرفت انقد نمیسوختم

ما هم ب اجبار خانوادش جدا شدیم چقد درکت میکنم بهم گفت اگه خودمم برگردم دیگه خانوادم نمیزارن و رفت ول ...

بمیرم برای دلت🥲چقد بعضیا بی درک و فهمن هیچ بویی از انسانیت قلب داشتن نبردن امیدوارم همچین ادمایی هیچ بویی از خوشی تو زندگیشون نبینن