2777
2789
عنوان

دخترم تب داره اصلا شربت نمیخوره

130 بازدید | 34 پست

سلام خانوما دخترم ۳ سالشه دهنش رو کیپ میکنه نمیخوره میریزه بیرون دیکلوفناک ۱۰۰ دارم میتونم نصف کنم یعد یک سوم اون نصف شده رو استفاده کنم؟ هیچ جوره نمیذاره حتی تبش رو بگیرم

شیاف استامینوفن چقدر میتونم بدم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

دختر منم دو سالشه پدرمو در آورده دارو نمیخوره 😭😭 

براش شیاف بزار حتما ک تبش بیاد پایین

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر منم دو سالشه پدرمو در آورده دارو نمیخوره 😭😭 براش شیاف بزار حتما ک تبش بیاد پایین

شیاف دیکلو؟

والا پسرم ۵ سالشه هر دو تب دارن ولی پسرم شربت میخوره دخترم خیلی بد قلقه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
میتونی یه دستمال خیس کنی بزاری رو پیشونیش اینا بعدم باسرنگ بده شربت بینیشو بگیر دهنشو باز میکنه

سرنگ ندارم گلم 

کلا نمیذاره کاری کنم 

باابمیوه قاطی کن

چون خوابه هیچ جوره نمیشه دست و پاش رو گرفتیم با گریه شربت رو دادم حتی یا قطره هم نخورد

نهههههه اصلا دیکلوفناک ۱۰۰برای بچه استفاده نگن

پس چیکار کنم؟

شربت نمیخوره میخوام بهش دست بزنم بیدار کنم جیغو داد میکنه 

شیاف دیکلو به بچه؟؟؟؟ 😐😐😐

اولا به زور دهنشو باز کن دماغشو بگیر با کمک پدرش بریز تو حلقش.قبل از اون خودت باید بدونی سلامتی الویته و ناز و نوازش نداره

دوما شیاف استامینوفن۱۲۵ به ازای هر ده کیلو وزن بچه یه دونه کامل

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖