2777
2789
امیدوارم همیشه خوشحال باشی از خوشحالی شما پدرتونم خوشحاله😘

ممنون عزیزم خیلی تنها بودم احتیاج داشتم بیام اینجا باهاتون حرف بزنم 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی خدا رحمتش کنه میفهمم منم پدرم خیلی درد کشید چقدر سخته از دست دادن عزیز😭 بعد چند وقت آروم شدی؟؟ ...

ممنون😔

تو رو نمیدونم ولی من اوایل با اینکه گریه هم میکردم ولی انگار هنوز داغ بودم یا تو شوک بودم نمیدونم چم بود زیاد تو عمق فاجعه نرفته بودم ،تازه بعد چهلمش فهمیدم چی بر سرم اومده ،از یه طرف دلم براش تنگ شده بود ،از طرفطی میسوختم بخاطر اینکه قدرشو اونجور که باید ندونستم و گریه میکردم یا میرختم تو خودم ،ولی دیگه الان میگم بذا خودمو جمع و جور کنم بخاطر بچه هام و دارم سعیمو میکنم ،الانم که اینا رو نوشتم چشام پر اشک شد بیادش😭

حق داریگریه کن عزاداری کن اصن توو خودت نریزمن بعد از ۱۴ سال بهش که فکر میکنم انگار همین امروز از دست ...

چجوری کی خوب میشه آدم بعد چند وقت بهتر شدی یکم؟

ممنون😔تو رو نمیدونم ولی من اوایل با اینکه گریه هم میکردم ولی انگار هنوز داغ بودم یا تو شوک بودم نمی ...

الهی ببخش اشکتو درآوردم با یادآوری 

منم حس میکنم بعداً بیشتر حالم بد میشه فعلا بااینکه پنج روزه اشک ریختم همش اما هنوز داغم نمیفهمم

راستش هنوز عزادارم هیچ چیز پاک نمیشه ،بخاطرش کارهای خیر میکنم ثوابش بهش برسه قرآن میخونم ،روح پدران ...

الهی آمین دیگ جز این کاری از دستمون برنمی‌آید که و چقدر تلخه این 

الهی ببخش اشکتو درآوردم با یادآوری منم حس میکنم بعداً بیشتر حالم بد میشه فعلا بااینکه پنج روزه اشک ر ...

نه خواهش میکنم

آره حالا چند وقت بعد میفهمی 

دیگه دور و ورت خلوت میشه ،کسی نیست دلداریت بده 

همسرت دیگه از حال تو خسته میشه ولی نمیدونه تو چقدر داغونی ،دلت براش تنگ میشه ولی نیست که دیگه ببینیش ،دلت واسه صداش تنگ میشه ولی نیست که زنگ بزنی تو بگی الو اونم بگه جااانم😭

فقط از خدا برات صبر میخوام و اینکه تو خودت نریز مثل من ،مراعات هیچکسم نکن تا میتونی گریه کن 

نه خواهش میکنمآره حالا چند وقت بعد میفهمی دیگه دور و ورت خلوت میشه ،کسی نیست دلداریت بده همسرت دیگه ...

دقیقا همسرم از الان کم کم گلایه می‌کنه اینم خودش یه درده 

لطفا دعام کن آرامش داشته باشم 

چجوری کی خوب میشه آدم بعد چند وقت بهتر شدی یکم؟

هیچوقت جای خالیش خوب نمیشه

فقط رفته رفته قبول میکنی که نیست

از دست دادنش اینجوریِ که انگار به یه کوه تکیه داده بودی که یهو پشتت خالی میشه 😭

خیلی حیف خیلیییی،اونجوری که باید قدرشو ندونستم  

یه پدر و یه انسان بی نظیر بود 😭

هیچوقت جای خالیش خوب نمیشهفقط رفته رفته قبول میکنی که نیستاز دست دادنش اینجوریِ که انگار به یه کوه ت ...

غصه نخور عزیزم بازم میتونی جبران کنی با قرآن نماز و.. من فعلا بااینا آرومم بعداً خدا داند چطور تحمل میکنم

دقیقا همسرم از الان کم کم گلایه می‌کنه اینم خودش یه درده لطفا دعام کن آرامش داشته باشم

همسر من تا یه مدت وقتی گریه میکردم زود میومد آرومم میکرد ،البته اون موقع هاهم حس میکردم بدش میاد من گریه کنم چون میومد زود میگفت براش دعا بخون براش دعا بخون 

الان دیگه کاری کرده که دنبال فرستم اون بره بیرون و من گریه کنم ،وقتیم خونست طوری گریه میکنم که اصلا نفهمه 

حاج اقای بهجت میگفتن انسان چه مومن باشد چه کافر باشد وقتی به اون دنیا میره برای اینکه از این فشار و بعد جسمانی خارج شده حالش بهتر ازینجاست

مطمئنا حال پدرتون خوبه ❤️

از ناراحتی شما ناراحته چون دیگه دستش به شما نمیرسه که حالتونو خوب کنه

به این فکر کنید الان پیش کسی هست که از پدر مادر مهربونتره

شمام یه عالمه خاطره خوب دارید از پدرتون صوت قران بذارید مثلا سوره یاسین با صدای استاد منشاوی انقدر لذت بخشو ارامبخشه که خدا میدونه هم ایشون مستفیض میشن هم شما ارامش پیدا میکنید