2777
2789
۱۶ سالم بودش🥲همیشه حس میکنم کنارمه انگار اصلا نرفتههمش فک میکنم الان صدام میکنه واسه صبحانه بیدار ش ...

دقیقا خیلی سختههععععع اونم تو سن کمت من بااینکه ۳۰سالمه اما حس میکنم هنوز بچه ام زود بود  منم میگفتم میمیرم نباشه اما الان پنچ روزه رفته زندم 

پدرت جوون بود چندساله بود؟؟؟؟

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭

عزیزم درک میکنم،خیلی سختهمنم وقتی پدرم فوت کرد ،داغون شدم ،دنیا را بدون پدرم نمیخواستم ،هر لحظه بهش ...

خدا رحمتش کنه چطوری خوب شدی بعدش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روح پدرتون شاد عزیزم🖤

مامان منم 4 ماه و 17 روزه که از پیشمون رفته 😔

سخته خیلی سخته ولی باید تقدیر رو بپذیریم 

مامان منم خیلی درد کشید وقتی فوت شد فقط بخاطر اینکه دیگه درد نمیکشه خوشحال بودم 

عزیزم مامان منم همسن پدر شما بود 

اسی جون خدا پدر عزیزت و بیامرزه. منم ۵ ساله پدرم و از دست دادم. دلتنگش میشم واقعا. الان‌که شما تازه ...

خدا رحمتش کنه آره حال منم خیلی بده برای تنهایی اونم می‌سوزم مادرتون بعد چند وقت به تنهایی عادت کرد؟؟تنها زندگی می‌کنه الان؟

روح پدرتون شاد عزیزم🖤مامان منم 4 ماه و 17 روزه که از پیشمون رفته 😔سخته خیلی سخته ولی باید تقدیر رو ...

الهی خدا رحمتش کنه میفهمم منم پدرم خیلی درد کشید چقدر سخته از دست دادن عزیز😭 بعد چند وقت آروم شدی؟؟؟

روحشون شاد سایه مامانت روی سرت باشهرفتنِ پدر برای همه سخته ولی برای دختر سختتر

ممنون عزیزم دقیقا حالم خیلی خرابه 😭

فداتشم عزیزم خدا بابای شمارم رحمت کن جایگاهش بهشت باشه روحش د ارامش🩷🤲🏻

قربونت عزیزم چقدر خوشحالم شماها هستین خداروشکر برای وجودتون