2777
2789
عنوان

شب آرزوها داره تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 51 پست
عزیزمقبول حق باشه . لطفا خیلی برای نابودی ظالم ها ، مخصوصا اسرائیل و آمریکا دعا کن .دلم برای بچه های ...

بعد دلت واسه بچه های کار ایران که الان تو سرما یخ زدن نمی سوزه ؟ 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
بعد دلت واسه بچه های کار ایران که الان تو سرما یخ زدن نمی سوزه ؟

چرا . دلم برای همه ی آدم هایی که اوضاع سختی دارند می سوزه . ولی در غزه هیچ راه امدادی نذاشتند ! محاصره ی کامل!  مواد غذایی ، آب آشامیدنی ، دارو ، پوشاک و .....

هیچ چیزی نیست 

حتی نمی تونند کشته شده ها رو دفن کنند 

یا از زیر آوار دربیارند 

تصور کن چقدر می تونه وحشتناک باشه 

مثلا خود شما 

برای خودت زندگی داری ، همسرت شغلی داره ، کم یا زیاد براش زحمت کشیدی ، بچه داری ، برای آینده بهتر خانواده تلاش کردید 

بعد یک عده زورگو 

بیاند به زور همه چیز رو نابود کنند 

جلو چشمت همه خانواده تهدید و یا کشته بشند

بچه ات یا با پهپاد مثل یک آهو شکار بشه و مغزش هدف بره ، یا زیر آوار زنده به گور بشه یا از گرسنگی و سرما تو بغلت جون بده ! بعد از 9 ماه بارداری تو اوضاع سخت صبح ببینی نوزادی که هنوز یک هفته نیست دنیا اومده یخ زده و مرده !

نامرد ها حتی نمی ذارند سرپناه داشته باشند ! چادر ها توان مقاومت در برابر بارون و سرما رو نداره ! باد پاره شون کرده ! هر صبح کلی کودک یخ زده از چادر ها جمع میشه که دیگه نفس نمی کشند !

سگ های ولگرد جنازه عزیزاشون رو جلو چشم شون می خورند ! واقعا به نظرت وخامت اوضاع یکی هست ؟ داره یک نسل کشی بزرگ اتفاق می افته ! توسط رژیمی که سیری ناپذیر هست ! هدف نهایی شون تسلط بر این منطقه است . یکی یکی دخل همه رو درمیارند ! قبل از اینکه کمتر و ضعیف تر بشیم باید نابود بشند . باید از منطقه ما برند .           

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلا . بارون شدیدی اومده . تا بالای مچ پا تو آب سرد هستند . بچه های دو سه ساله همه یخ کردند . حتی چوب نیست آتیش روشن کنند . بچه ها طاقت ندارند و تا صبح یخ می زنند ! خیلی وحشتناک هست . پدر و مادر ها صبح می ترسند برند سراغ بچه ها . می ترسند روز جدید نوبت اون ها  باشه که یکی دیگه از جگر گوشه ها شون رو برای همیشه از دست داده باشند .