2777
2789
عنوان

شب آرزوها داره تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شفای تموم بیماران لاعلاج من جز شون خدا بخاطر بچه ۵ سالم شفا بده

الهی آمین . 

امیدوارم تا سال دیگه این موقع سلامتی کامل پیدا کرده باشی عزیزم . انشاءالله خدا بهت طول عمر با عزت بهت بده در کنار خانواده شاد و سالم باشید .

الهی آمین

ماه رجب بر شما هم مبارک !انشاءالله سالی پر از اتفاقات قشنگ در زندگی داشته باشی .

ممنون از اینکه وقت گزاشتی و این تاپیک پربار و پر از آرامش و خوبی زدید انشاالله به همه آرزوهات برسی 

میشه برای قبولی دخترم تو کنکور سال آینده دعا کنی لطفاااا😔

ممنون از اینکه وقت گزاشتی و این تاپیک پربار و پر از آرامش و خوبی زدید انشاالله به همه آرزوهات برسی م ...

ممنون عزیزم

انشاءالله گل دخترت در تموم آزمون ها و امتحان های زندگی اش سر بلند و موفق باشه ! 

امیدوارم خدا کمک کنه در کنکور و تحصیلاتش هم موفق بشه .

انشاءالله عمرش پر بار و سلامت باشه .

الهی آمین . 

ممنون عزیزمانشاءالله گل دخترت در تموم آزمون ها و امتحان های زندگی اش سر بلند و موفق باشه ! امیدوارم ...

الهی آمین انشاالله 

ممنون از دعاهای قشنگت عزیزم 

اجرتون با خدا🙏

من پدرم فوت شده لطفا دعام کنین منو مامانم آرامش و صبر پیدا کنیم 😭

عزیزم 

خیلی متاسف شدم

انشاءالله خدا به دل تون صبر بده .

بیا همه آرزو کنیم برای ره یافته های ابدیت ! 

انشاءالله خدای مهربون بر کاستی ها و اشتباهاتشون چشم پوشی کنه . غفران خودش رو شامل حال شون کنه . و همین الان به برکت این شب عزیز همه رو مورد عنایت خاص خودش قرار بده . انشاءالله از حوض کوثر سیراب بشند !

راهی ابدیت باید بشیم ! همه ! دیر یا زود ! 

برام دعا کن قبل از انتقالم بتونم یک جای خوب برای خودم دست و پا کنم !!!!

اوضاعم برای اون طرف خیلی خراب تر از این طرفم هست !

برام دعا کن !      

نماز شب خوندم و دعا گوی همتون بودم

انشاءالله همگی حاجت روا بشید 💚🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

نماز شب خوندم و دعا گوی همتون بودمانشاءالله همگی حاجت روا بشید 💚🌱

عزیزم

قبول حق باشه .

لطفا خیلی برای نابودی ظالم ها ، مخصوصا اسرائیل و آمریکا دعا کن .

دلم برای بچه های غزه خونه !

من یک شیرخوار 9 ماهه دارم وقتی میبینم نوزاد ها از سرما یخ می زنند دلم آتیش میگیره ! خدا لعنت شون کنه ! انشاءالله نابود بشند  

حاجتی دارم دوسال که غم به ریشه استخونم رسید خیلی دوست دارم خدا حاجتمو بده به بهترین شکل التماس دعا ا ...

امیدوارم خدا صلاح زندگی ات رو در برآورده شدن حاجتت قرار بده .

انشاءالله بهترین ها برات رقم بخوره .