2777
2789
عنوان

دانشگاه اهواز برم چرا خوشم میاد از شهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 21 پست
ممنون ایشالا بشه بیام حس خوبی دارم به شهرتون همدان هم مدنظرم ولی اهواز بیشتر دوس دارم

قربونت عزیزم‌ شهر خودته قدمت رو چشم همدان رفتم عروسمون هم همدانیه مردمش خوبن اما نمیدونم چرا حال نکردم با شهرش اما مردمش خوین خونگرمن شایدم تو اون زمان مریض بودم اینطور حس میکنم

انشالله موفق باشی و انتخاب خوبی داشته باشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیاد دور نیستیم ی 4 ساعتی راهه ولی دمای بالا 50 درجه برگام ریخت نمیشه بیرون رفت؟

ببین ابجی من دقیق شهر اهواز نیستم و حومه حساب میشم مردم خوب و خونگرمی داره حتی اگر ببینند کسی کمک لازم داره حاضرند جونشون رو هم بدن ولی اون طرف قضیه رو هم بگم شاید هیچ کس بهت نگه امنیت اینجا صفره اگر چاقو زدنت و کیف یا موبایلتو بردن حتی در دانشگاه یه چیز عادیه اینجا تنها جاییکه دزدها نفوذ دارند و سخت گیر می افتن حتی اگر دزد رو بشناسی

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*