2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 38 پست
من در حد چنتا پیامک ازش مدرک دارمب درد میخوره؟😔

شک نکنید

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم بابت راهنمایی تون دعا کنین درست بشه😭

به امید خدا 

دعواهای حقوقی بستگی به قاضیش داره من کاسب کارم بوده مدرک هم نداشت رای دادگاه گرفتم بوده هم با اینکه مدرک داشتم الکی قاضی زد دلیل بر اثباط نیست

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

عزیزم گند زدید ماشالا

از شماره تلفن شکایت کنید 

صدا رو از مخابرات بگیرید اگر تلفنی صحبت کردید همینم اصلا راحت نیست خیلی بدو بدو داره

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
من خودم بودم ب هیچ عنوان گول اشک و آه و التماس کسی رو نمیخوردمشوهر ساده لوح من این گند رو بالا آورده ...

ادرس خونش رو داری برو امضا از دست طرف بگیر که در موعد مقرر پرداخت میکنه نکرد قانونی پیگیری کنید بازم نشد بزنید ماشینو اتیش بزنید. اگه طرف واقعا نداره نمیدونم ولی اگه دارع.. 

ادرس خونش رو داری برو امضا از دست طرف بگیر که در موعد مقرر پرداخت میکنه نکرد قانونی پیگیری کنید بازم ...

بابا طرف نداره ببخشین غلط میکنه چیزی میخره

ماهم نداریم خب

ما ک خیریه نیستیم جور بی پولی کسی رو بکشیم

ن متأسفانه آدرس ندارم

تو مدارک انتقال سند اینا هس ؟؟

قند عسل من
بابا طرف نداره ببخشین غلط میکنه چیزی میخرهماهم نداریم خبما ک خیریه نیستیم جور بی پولی کسی رو بکشیمن ...

از بانک هم میشه ادرسشو پیدا کرد شماره کارتی ازش دارین؟  از سند نمیدونم نگاه کنید