2777
2789

کلا ادم رفت امدی نیستم.کلا حتی با خانواده خودم بعد همسرم بی اطلاع من میخاد فردا ما ببره  بیرون با دوستش زن و بجه داره دوستش اونام میان

انقدر بجه های دوستش بی ادبن مثلا یکیشون ی پسر گنده ۱۴ ساله عین کرکس تازه بالغ شده اس قیافش بعد اسم شوهرم (فرض کنین اسم شوهرم اصغره)صداش میزنه هوووی اصخر ب همین شدت بی ادب

بعد مثلا جوجه بخرن نصف میشه پولش خب اونا خیلی بیشترن ولی بازم پول نصف ما باید بدیم تازه چیزی هم گیرمون نمیاد انقدر بچه هاش بخور و ندیده هستن الان فردام قرار گذاشته شوهرم  نمیخام برم چ کنم من میگم مرد خر خودمون بریم بیرون چ نیاز ب دوست و غیره هست خوشم نمیاد

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرمنم متاسفانه همینه کلا اقایون اینجورهستن وکلا نمیخوان بپذیرن پس خودتواذیت نکن چون توگوشش فرونمیره واسه من برچسب افسرده و....میزنه که توادم اجتماعی نیستی و...

گاهی انسانم آرزوست
شوهرمنم متاسفانه همینه کلا اقایون اینجورهستن وکلا نمیخوان بپذیرن پس خودتواذیت نکن چون توگوشش فرونمیر ...

عزیزم دلیل نمیشه چون شما از تنهایی لذت میبری اونام ب ساز تو برقصه شماهم ی جاهایی باید علاقه اونو در نظر بگیری

چه طرز فكر خاصي داري

فقط دوس دارم خودم بچم شوهرم باشیم.حوصله فانیل و خصوصا دوست نداریم چون همشون چتری ان اکثرا

داره میگه هیچی بهمون نمیرسه خب هرکی برا خودش ببره بهتره

۳ تا بچه داره با خودش و زنش ۵ نفرن بچه هاش بی ادب چرک  و ول هستن ادم چندشش میشه زنه هم همش خوابه اصلا جم نمیکنه بچه ها رو تذکری چیزی بده .غذا ها همه رو میخورن چهار دونه ما میخوریم تهشم میشه نصف نصف

عزیزم دلیل نمیشه چون شما از تنهایی لذت میبری اونام ب ساز تو برقصه شماهم ی جاهایی باید علاقه اونو در ...

از ادم چتر باز و مفت خور بدم میاد هر کی میخاد باشه