2777
2789
عنوان

من اصلا خوشم نمیاد با دوستای همسرم رفت وامد کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 29 پست
۳ تا بچه داره با خودش و زنش ۵ نفرن بچه هاش بی ادب چرک و ول هستن ادم چندشش میشه زنه هم همش خوابه اصل ...

خب همون ب شوهرت بگو خودمون جدا غذا ببریم ب دوستشم بگه اونا خودشون غذا بیارن 

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دلیل نمیشه چون شما از تنهایی لذت میبری اونام ب ساز تو برقصه شماهم ی جاهایی باید علاقه اونو در ...

اونوبزارم باکارتن خوابای توکوچه هم میخوادبره تفریح یکی ازدوستاشوانقدررودادانقدربهشون رودادوتوخونه امون بودن زن وشوهری دیگه خانومه به شوهرم طمع کرده بودومیگفت حق من این زندگی بود توشوهرت خیلی خوبه کمکت میکنه شوهرت اینجورشوهرت اونجوربعداونهمه خوبی که بهش کردم رفت کلی هم پشت سرم تهمت زد منم ازاونموقع به بعداصلا دوست ندارم باکسی رفت وامدکنم وتنهایی لذت میبرم 

گاهی انسانم آرزوست
عزیزم به حرف اینا گوش نده رفت و آمد با دوست نکبت و بدبختی و عامل فساده فردا الکی شده بالا بیاری نرو

دوست چ دسته بزیه این چیزا رو این نسل کوفتی جدید مد کرده والا ما قدیما سال ب سال فامیلمون نمیدیم شما کار کن پول دربیار با خاتوادت برو سفر عشق حال دوست یا از مالت میخوره یا ناموست میبره متنفرم از هرچی دوسته

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
شاید شوهرت چیزی ازاون دوستش بهش میرسه یا رسیده که ولش نمیکنه وگرنه مرداد خیلی زرنگن اینجوری نبین قضی ...

شوهرم ببخشید ابنو میگم واژه بهتره اول صبحی ندارم انقدر خره انقدر خره وای خرج کره خوری دوستاشم ما باید بدیم

خب همون ب شوهرت بگو خودمون جدا غذا ببریم ب دوستشم بگه اونا خودشون غذا بیارن

من ک رییسم صبح بشه میگم نمیام اولا بی هماهنگی من قرار گذاشتی دوما بجه های دوستت بی ادبن خودم و بچم مریضیم ک و ن لق دوستت و زن و بجش مفت خورای چتری

دوست چ دسته بزیه این چیزا رو این نسل کوفتی جدید مد کرده والا ما قدیما سال ب سال فامیلمون نمیدیم شما ...

دقیقاااا شوهر منم خیلی دوست دوست می‌کرد با سیاست همرووو قیچی کردم دعوا به هیچ عنوان باهاش نکن دلشو بدست بیار زبون بریز و قیچی کن اهان مثلا کاری کن وقتی هایی که خودتون هستین حتی یه خرید میرین خیلیییییی خوش اخلاق باش یا کاری کن بهتون خوش بگذره نزار بره سمت اونا

من ک رییسم صبح بشه میگم نمیام اولا بی هماهنگی من قرار گذاشتی دوما بجه های دوستت بی ادبن خودم و بچم م ...

ایول تو ک این بُرِشُو داری غصه چیو میخوری نرو کلا

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

ایول تو ک این بُرِشُو داری غصه چیو میخوری نرو کلا

جدی اکثر اوقات حرف حرف منه.و من سیاست کلی رفت و امد و کلا بیشتر چیزا معین میکنم زودی هم داد میزنم و فحش کاری بعدم چکار میخاد بکنه میدونه من ب دلم نباشه ب زور برم گو میزنه ب کل جو جمع

دقیقاااا شوهر منم خیلی دوست دوست می‌کرد با سیاست همرووو قیچی کردم دعوا به هیچ عنوان باهاش نکن دلشو ب ...

اره عزیزم.سعیم همینه ینی ابن نسل چ چیزا ک مد نکرد 

والا پدر بزرگم میگفت صدمتر مونده برسی خونه از دوستت خداحافظی کن!ینی دوست تو حریم خصوصیت راه نده

حالا الان بگی با دوست رفت و امد نه میگن املی احمقی فلانی 

حالا اکثرا چتری و مفت خورن

من دوست شوهرم ک شوهرم همش میگفت چیزی ندارن و چقدر خوبن و فلان معلوم شد اقا خونه داره ماشین شاسی داره و حتی زمینم خریده بعد ب شوهرم نگفته ولی اونا از فلفل نمک ما هم خبر دارن دوست چ کوفتیه اه

بعد چطور قطع ارتباط کردین؟ همسرتون هم متوجه شد؟

ادن حرفش رو رک میزنه حرف ک نباید تو رو بخوره با نگفتنش

من ک رک ب شوهرم بارها گفتم از دوس بازی بدم میاد اینا یا ناموس میگیرن یا مالت

اره عزیزم.سعیم همینه ینی ابن نسل چ چیزا ک مد نکرد والا پدر بزرگم میگفت صدمتر مونده برسی خونه از دوست ...

پدربزرگتون چه حرف خوبی زدن

من اول خیلی از همسرم پیش یکی از دوستام میگفتم 

بعد الان دوستم همش میگه با شوهرت کجاها رفتین؟ چی برات میخره و....

بعد چطور قطع ارتباط کردین؟ همسرتون هم متوجه شد؟

یه دعوایی درست کردکه توجواب تلفن اموندادی وسلیطه بازی دراورد ومنم گفتم هرچی تومیگی درصورتیکه اصلا حرفش درست نبود ومنم دنبال بهانه بودم اونم رفت کلی تهمت پیش مادرشوهرم بهم زدشوهرمم فهمیدچون من واقعاکاری نکرده بودم 

گاهی انسانم آرزوست