2777
2789
مامانا همیشه بهترین ورژن رو از پسرشون میخوان برا همین عالی نیستم ولی خوبم شما چی؟

تو بهترین ورژن هستی فقط بهش ثابت کن 

مامانا از همه مهم ترن 

مامانه من اونجور که میگه ازم راضیه 

خیلی تحویلم میگیره با اینکه چهار تا بچه ایم ولی از همه بیشتر به من میگه عشق منی 😂

قطعا همه بچه ها عشق مامانشون میدونم تو هم هستی 😉❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو بهترین ورژن هستی فقط بهش ثابت کن مامانا از همه مهم ترن مامانه من اونجور که میگه ازم راضیه خیلی تح ...

بحث دوست داشتن که بله حتی من اگه مادرمو اذیت کنم عاشقمه ولی اینکه منو عالی بدونه بستگی به کار و کردارم داره

دکترا نود و نه درصدشون گند اخلاقن

فکر کنم رشته تجربی مستقیم میره سراغ اعصاب 

من اصلا نمیتونم پر حرفی کسی رو تحمل کنم 

مگر اینکه طوفو دوست داشته باشم 

اون موقع اس از زمین و زمان و عالم و آدم دارم براش حرف میزنم و توقع دارم اونم مثل خودم باشه

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

بحث دوست داشتن که بله حتی من اگه مادرمو اذیت کنم عاشقمه ولی اینکه منو عالی بدونه بستگی به کار و کردا ...

بله درسته مامانا اکثرا همینن 

خیلی جدی و منطقی هستی؟ 

حرف زدنت من یاد بابام انداخت 💔😂

کردارو کار، 😂

فکر کنم رشته تجربی مستقیم میره سراغ اعصاب من اصلا نمیتونم پر حرفی کسی رو تحمل کنم مگر اینکه طوفو دوس ...

ادمای درونگرا اینجورین منم تو واقعیت اینجوریم ولی تو مجازی درونگرا نیستم نمیدونم چجوری اینجور شده

غمت نباشه منم از مامان بابام یاد گرفتم😂😂

بچه ای که از مامان باباش یاد میگیره بچه خوبیه آفرین جوجو 

من خودم اصلا هرچی ازشون یاد گرفتمو گذاشتم کنار انگار

حالا نمیدونم متأسفانه یا خوش بختانه

خب به آدمی که اعصاب و حوصله صحبت با ادمای غیر صمیمی رو نداشته باشه میگن درونگرا دیگه

چجوری بگم آخه 

آدمی ام که خیلی راحت با بقیه ارتباط میگیره 

صحبت کردن توی جمع برام راحته و همیشه با اعتماد بنفس توی جمع صحبت میکنم 

خوش رو و خوش خنده ام 

اما از پر حرفی خوشم نمیاد دلیل نمیشه درون‌گرا باشم 

میتونم پای درد دل کسی بشینما اما از مزه پرونی و حرف زدن با بچه ها اصلا خوشم نمیاد 

اعصابمو بهم میریزه 

بچه ها منو دوست دارن اما من خیلی خودمو کنترل میکنم وقتی دارن باهام حرف میزنن بهشون نگم خفه شو و بسه

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

روی اخلاق قبل از ازدواج اصلا سرمایه گذاری نکنید همه اولش مهربونن.برای  اخلاق واقعی کلا باید یکسال از ازدواج بگذره. در نتیجه روی ظاهر بیشتر تمرکز کنید. اگه اون قد کوتاه بخاطر مهربون بودنش انتخاب کردی و بعدش اخلاقش عوض شد خب قدشم که کوتاهه دقیقا چه جاذبه ای برای شما داره؟