2777
2789
حس میکنم دیر نیستتاحالا تو خیابون جایی که رفت و آمد ماشین زیاد باشه همو دیدین؟

حس احمد بهم چیه 

هنوز بهم فکرمیکنه 

باش کات کردم چ حسی داشت

شخصی ک باش ازدواج میکنم کی باش اشنا میشم 

خصوصیات شخصی ک باش ازدواج میکنم رو بگو

من حس ششم خوبه ولی چطور میشه از رو یه کامنت حس ششمت کار کنه؟

نه طرفو دیدی نه اسمشو میدونی نه چیزی از زندگیش میدونی..

بعد به حس ششمت بهش بگی کار کن که همون لحظه خودشو تو ذهنت دار میزنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهره لاغر چشات هم بادومیه نمیدونم دسته یا نه

رقیب پوچ میشه؟چه زمانی؟واقعا اونو دوست داره؟

برمیگرده به من؟اگه اره چه زمانی؟..نامزد میکنیم باهم؟کلا هرچی حس می‌کنی بگو

من حس ششم خوبه ولی چطور میشه از رو یه کامنت حس ششمت کار کنه؟نه طرفو دیدی نه اسمشو میدونی نه چیزی از ...

اوووف دقیقااا

منم همیشه میگم حداقل اسم بگین تا بگم تا یچیزی تو ذهن آدم شکل بگیره

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بله مشکی داخلش داره ایا با. N. ازدواج میکنم؟ دانشگاه چی قبول میشم رشته تجربی ام؟

حس ششمم همین الان کار کرد😄

باهاش ازدواج نمیکنی میری دانشگاه اونجا با یه نفر دوست میشی ولی اونم فاز ازدواج نداره بعد میری سرکار

یا سنتی هزدواج میکنی یا با یه همکار

حس ششمم همین الان کار کرد😄باهاش ازدواج نمیکنی میری دانشگاه اونجا با یه نفر دوست میشی ولی اونم فاز ا ...

رقیب پوچ میشه؟چه زمانی؟.واقعا دوسش داره یا سرگرمی باهاشه؟حسش نسبت به من چیه؟برمیگرده؟چه زمانی؟

نامزد میکنیم؟هرچی‌حس می‌کنی بگو