2777
2789

یه دختر که بیماری اعصاب و افسردگی داره

فقط با یه اهنگ اروم میگیره براش میزارید 

فقط گریه میکنه با صدای بلند و به مامان و باباش میگه بغلم کنید نرید هیچ جا

میچسبه از لباس مامانش میگه نرو 

خیلی بی قرار و گریونه

مامانشم خودش حالش بده این عین نوزاد چسبیده بهش گریه میکنه همش میگه نرو

۲۰ سالشه

نرماله؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیر اختلال داره باید تحت درمان قرار بگیره.

منتظر مهر تأیید ما نباشه.چون اینجا کسی نمیتونه معجزه کنه براش و خودش باید کمک کنه به خودش

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

😭😭

عزیزم چرامیچسبی به مادرت بدون اون میترسی؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

عزیزم شما یه دیوار کشیدی خودت و نمی‌خوای خوب بشی مدام خودت رو رنج میدی گذشته و حالت رو نمیپذیری و تغییری نمیخوای ایجاد کنی....مدام خودت رو عذاب میدی و برای خودت اختلال میسازی.

قطعا شرایط روانی شما اونقدرام که خودت فکر می‌کنی حاد نیست ....وقتی قدرت تحلیل و صحبت و ....داری مثل یه آدم عادی .

مشکل شما اینه نمی‌خوای بپذیری و یه سد بتنی محکم ساختی در برابر پذیرش .

و داری ناخواسته لذت هم میبری .

به خودت بیا 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁