2777
2789
عنوان

بیست سالشه عین نوزاد چسبیده به لباس مامانش گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 24 پست
😭😭

سلام

خیلی معذرت میخام اگه اسم بیماریتون رو نمی دونید در مورد اسکیزوفرنی و اوتیسم مطلب بخونید

من یه مورد اوتیسم خیلی خفیف دیدم.هوش نرمال.فعالیت اجتماعی نرمال.حرف زدن و حرکت کردن و ... همه چی نرمال.ولی یهو به هم میریزه.جیغ و داد میکنه از چیزی که ناراحت میشه و پاهاش رو می کوبه روی زمین.شما عصبانی بشید علاوه بر جیغ پاتون رو هم می کوبید زمین؟ و اینکه بعضی وقتا حس میکنه یه چیزای توی سرش نمی دونم تکون می خورن یا دارن میترکن این رو الان دقیق یادم نیست‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لذت؟باشه قضاوت کن فقط امیدوارم سرت نیاد

بله عزیزم وقتی به یک شرایط عادت می‌کنی و تبدیل میشه به روزمره ناخواسته بهش وابسته میشی.

فعلا شما داری قضاوت می‌کنی که فکر می‌کنی مشکل اعصاب و... فقط برای خودت پیش اومده ....

رها کن جانم رها کن....۲ روز دیگه ۵۰_۶۰ سالت شده و پیر و پلاسیده بدون هیچ یار و همدم و بچه ای بدون هیچ آینده و زندگی افتادی یه گوشه...تا آخر عمر مادر و پدرت نیستن که بچسبی بهشون ....هرچه زودتر باید رها کنی و خودت نجات بدی از این شرایط و فکری کنی برای خودت . هرچی بیشتر توی این باتلاق فرو بری بیشتر به خودت آسیب میزنی .....

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

به جز اون اهنگ لعنتی 

بی شک تو این دنیایی بزرگ یه چیزی هست که بتونی ازش لذت ببری

پدر و مادرت گناه دارن

به خاطر خودت به خاطر اونا یه فکری به حال خودت بکن

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️